0 oy
497 göst.
Diğer kategorisinde (30 puan) tarafından
Perşembe randevum vardı gittim. Doktor çatı muaneye si yaptı. Normal doğum içim uygun dedi. Ama bebeğin kafası yukarı da. Bol bol yürü dedi. Böyle olup ta normal doğum yapan var mı. Suni sancı verseler de aşağı iner mi bebek. 

Gebelik haftası 39+0

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben ben bennn:))) suni sancı ile doğurdum ve hastanede bol bol yürüdüm ve plates topundaydım sonuç normal doğum oldu 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Beeen. 39 da yukardaydi hala 39+4 te kendi sancimla dogurdum
0 oy
tarafından
Bende 39+2 di bebeyin kafasi cok yukardaydi  cati muayinesi oldum geldim eve 2 saat sonra sancim basladi aksama normal dogum yaptim suni sancida verilmedi
0 oy
tarafından
Cnm yarım saat sonra bir bakmışsin bebek baş aşağı belli olmaz yani hayırlısı olsun hakkında  
(30 puan) tarafından
İnşallah canım hayırlısıyla
0 oy
(7 puan) tarafından
Canim bi hareket  var ama nasl anlaticam bilmiyorum bende senin gibiydim dogumdan son iki saatte indi kanala şimdi böyle pencere kenarindaki mermerden tut boyle yuzunu ellerinin yanina koy belini arkaya doğru eğilmiş gibi yap popon hava kalsin 0 çizer gibi  yap  surekli sonra arada comel kalk anlatabildim mi bilemiyorum ama cok iyi geliyor 
(30 puan) tarafından
Hmm anladım canım anladım. Yapim bakim sağolasın. :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 205 göst.
3 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kar tanesi 2 (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 418 göst.
7 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 416 göst.
13 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sengul81 (685 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 286 göst.
5 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Esmerim53 (2,789 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,007 soru

24,408,915 cevap

350,756 kullanıcı

...