0 oy
552 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Sezaryen oldum bilenler biliyor .Hala sersemlik hissi va uzerimde .Anestezinin etkisi gecmemis gibi bi his.Hala kendimde degilmis gibiyim.Yasayan oldu mu boyle kuzular ?❤️

18 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Marta doğum yaptım ben hala narkoz li gibiyim
tarafından
Ciddi misinn?? Ya ben de oyleyim iste
tarafından
Kaç ay eti sen doğum yapali  genel mi yada belden mi bn üç kere belden iğne yedim uyuşma olmadı sonra genel oldim
(665 puan) tarafından
Naptın kız çok olmuş seninki...
tarafından
Evet dogru
-Reklam-
0 oy
(4,688 puan) tarafından
Yok kuzum o kadar sürmedi bende, çok geçmiş olsun ❤️
tarafından
Ya bende ara ara oluyo .2 tane anestezi yedim acaba ondan mi bilmiyorum sersem gibiyim kuzu❤️
(4,688 puan) tarafından
Ayy kıyamam ya Allah şifa versin ❤️
0 oy
(665 puan) tarafından
Bayıldın mi lokal mi...
tarafından
Once lokal sonra da kotu hissedince genel verdiler kuzu
(665 puan) tarafından
Ooo ikili kombo normaldir canım yani boyeo hissetmen...
(665 puan) tarafından
Şerife kaç yaşındasın...
tarafından
28 kuzu cidden cok fena oluyorum arada tansiyon falan oynuyo
(665 puan) tarafından
Canım bı doktora gitsen iyi olur aslında hani normal yani ameliyat geçirdin kendine gelmen bir ayı rahat bulur kan kaybettin emziriyorsun çocuk durmaz uykusuzsun bunlar doğal şeyler ama hani kanntahlili bı tekrar baktır yani ek vitamin falan gerekebilir ciğer ye kız bol bol ben her doğum yaptığında annemgil alır getirir pişirir can oan olsun diye dalak falan ye kuzum kendine iyi bak...
tarafından
Yaa canimsinnn☺️❤️ gittim doktora kuzum kan degelerim iyiymis ❤️☺️ tansiyonum oynuyo ondan muhtemelen bir de emzirince su kaybediyorum haliyle ciger sevsem yiycem ama yiyemiyorum kuzu
(665 puan) tarafından
Allah yardım etsin inşallah kuzum bak şan bı tarif vereyim benim eşimde ağzına almaz kesinlikle ciğeri ne yaptın biliyon mu ciğeri doradim kuş başı biraz kendi suyunda çevirdim sonra soğuyunca blenderle kıyma gibi çektim güzelce sogam sarımsak biber bı güzel yağda çevirdim baharat attım bol bol sevdiğim şekil çektiğim cigeride üzerine kledim birazda öyle çevirdim Allahım benim koca bı iedi bı yedi ekmekler dolusu düşün yani 25 sene boyunca gsizna sürmemiş kesinlikle yemezdi bı degsiik benimki ama bunu yaptım bı hoşuna gitti öyle çok güzel oluyir bellide olmuyor tadı kekik ve kimyon bol köy vallahi bı güzel oluyor dene bı...
(665 puan) tarafından
Bide bol neskafe kola iç hemşireler bana öyle dedi sezeryandan sonra benim kafa ağrısı pek geçmiyor çok sürüyor bol sıvı tuket kafeinli insllah iyi olursun...
tarafından
Ayyy ciddi misinnnn deniycem mutlaja ☺️☺️❤️❤️ tamam kuzum icicem sade demi
tarafından
Tarif cok guzelllll❤️☺️
(665 puan) tarafından
Aynen canım kafein natkozu atmaya yardımcı oluyir heralde bide hani adrenalin yapıyı ya o yüzden...
(665 puan) tarafından
Dene mutlaka seveceğini eminim...
0 oy
tarafından

Ben sezeryan bölgemi hissetmiyom canim uyusuk bide totoma agri kesici yapmislardi orada hafif karincalaniyor 
0 oy
tarafından

Yok cAnım bende hıc olmadı :( uykusuz kalıyorsan ondan olabılır mı

0 oy
(1,254 puan) tarafından
1 2 hafta sonra o his hafifliyor merak etme anestezi vucuttan zor atılıyor savastan çıkmış gbisin demi
0 oy
tarafından
O anesteziden degil bebisiiimmm ☺️ annelikten uykusuzluktan ☺️❤️
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Ay başında bağıriyolar adını sürekli sanki kuyudan çağıŕıyolar derinden derinden,gözlerini açamıyosun üşüyosun

Aaauuuuu hatırlattın kız 

Sersemliği hatırlamıyorum çünkü acısı daha çok aklımda kalmış
tarafından
Hahahahaha ayy çok kötüsün şuan o utancı yeniden yaşadım valla ayyy sarı sarı amonyak takarken ayrı dert çıkarırken ayrı offf
(14,420 puan) tarafından
Lan ilk doğumumda beni yatırdilar bişi takacaklarmiş ne olduğunu bilmiyorum anam bi boru o da neki sjsjsjsjs
Boru boru gel içime doğru puhhahahahah
tarafından
Hahahahaha ayy  tut şunun ucunu döşeyelim abii :d
(14,420 puan) tarafından
Ahahaha döşediler,açtılar,diktiler yolladilar bizi
Sjsjsjsjsjs
tarafından
Ama datlumi datlu bebeklerle kız gubaney gubaney :dd
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Bol kafeinli kahve iç nescafe iç gećer bir süre sonra geneel anestezimi oldun spinal anestezimi?
tarafından
Once spinal oldum fenalasinca genel oldum canim benim ya cok fenayim ama su an
(4,586 puan) tarafından
Genel anestesi insani baya sersemletiyor bol bol khve ic temiz hava al gecer insallah cnm
0 oy
tarafından
Genel mi aldın canim genel aldıysan biraz sürer bende bademciklerimi aldırdım 3 ay malak gibi gezdim ortada 
tarafından
Yaa cidden mi kuzu ? Ben de cok fenayim cidden sersem gibiyim once lokal sonra genel oldum
tarafından
Evet canım disime bile morfin vursalar ben pertim 3 gün sürekli uyuyorum ayakta gezen ben değilim sanki baskasi ittiriyor beni gibi Nescafe Gold iç sert şekersiz
tarafından
Ay ben de ya bayilcam yani o derece halsizlik geliyo kuzucum
tarafından
Kahve ic canım ve bol.bol su iç suyla atılıyor narkoz bir de yeni annesin kıyamam Rabbim yardım etsin geçsin inşallah ❤️
0 oy
(136,610 puan) tarafından
wiiisss o kadar surmez bee ortmenim sendeki lohusalik etkisidir ☺
tarafından
Ay sevdosummm cidden cok fenayim jsjsjs analiktandir belki de ama tnsiyon oynuyo hep bakalim yarin bi doktora gozukcem
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Benimde öyle uzun sürmedi önce lokal yaptılar uyusmadim tansiyon düşünce genel oldum ayilduktan sonra öyle sersemlik yaşamadım bidaha çok geçmiş olsun canım
tarafından
Ah kuzu acayip kotu oldum cidden gecer insallah
(1,041 puan) tarafından
İnşallah canım benim Rabbim yardımcın olsun insallah
(1,041 puan) tarafından
Sana fazla vermişlerdir büyük ihtimal annemi de öyle olmuştu narkoz çok verilmiş iki gün falan kendine gelemedi pek
0 oy
tarafından
Kuzum o yorgunluktan uykusuzluktan olmasin? Sezeryaninki surmez bu kadar
tarafından
Ay bilmiyorum kuzum once spinal oldum sonra genel oldum ama arada sersemlik hissi geliyo cok fena
0 oy
tarafından

Bebekten kuzum anneliğin sersemligi :))))) o kadar uzun süreli sersem edecek anestezi icad edilemedi daha :D 

0 oy
(13,306 puan) tarafından
Kanka bir yıl oldu karnımda hala var epiduralin etkisi genel olsaydım hayalet gibi gezerdim herhalde 
0 oy
tarafından
Bende öyle olmadı kuzum o kadar da narkoz verdiler ama aynı gün attım ben zaten etki etmesi de sıkıntı olmuştu bana :) 
0 oy
tarafından
Beni bayıltmadılar kuzu ❤️❤️❤️
0 oy
(1,928 puan) tarafından
Sezeryan yapanlara hacamat öneriliyor. 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 503 göst.
10 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 217 göst.