0 oy
227 göst.
Diğer kategorisinde (4,100 puan) tarafından
1- kızm 1 hafta snra 11 aylık olack koltuklara tutnp yüryo ben koltuk altından tutuncda yürüyor yapmam gerkn bişy varmı onu cesrtlendrmk adına çnkü dal durmaya korkyo gbi

2- ocak 11 doğm gnü akşm kayınvalidem hem doğm gnü hem mevlt iksi Bi arda yaplm dedi ama bu sefer kadınlı erkekli nasıl olack blemdim bişey de dyemdim sizce erkklr Bi odaya kadnlr Bi odya olsa ayıp olrmu erkklrden kastım dayım 2 bablr 2 dedlr 2 enişteler işte

Dağıtmk içn de kendim kolonya şişeleri yapayım dye düşündüm birde magnet bastraym dedim mevlt işni okeylrsem çanta boy yasnde var aklımda olr mu sizce 

3 Cevaplar

0 oy
(4,688 puan) tarafından
1- Öyle devam edebilirsin birde yürüme arkadaşı al evin müsaitse hem oynar hem yürür. 

2- Ayıp olmaz diye düşünüyorum. 

3- Olur. 
(4,100 puan) tarafından
Yürüme arkdşı var canm ama benm ki oynamak yürmk yerine tırmanma aprtı olrak kullanıyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
1inci için koltuğa yakın dur kollarını aç gelmeye çalışan     2 için bence güzel fikir ayrı da olsa olur birliktede 
(4,100 puan) tarafından
Aaa evt deneye blrm hiç aklıma gelmemişti ya inşallah bna Bi adm atr kızm yarn denicm :)
tarafından
Benimki öyle yapıyordu bı sevdiği oyuncağı alırdım elime sarılırdim gelip elimden alirdi
(4,100 puan) tarafından
Baklm sabh denicm aynı yolu bende izliyim
0 oy
tarafından
1.soru boşver kendi haline bırak kızıma biz heyecanlandık 11 ayllikken adım attı tabi sevindik falan hep uğraştık düştü 20 gün boyunca bir adım atmadı sonra umursamadım zorlanmadım yanımızda kalktı kendi yürüdü eşimle yemek yiyorduk çaktırmadan baktık gitti geri döndü geldi alkisladık falan sonra yürüdü 

2.soru gayette güzel olur genelde de erkekler hep ayrı oturuyor ya bende kutladım arkadaslarimda kutladı hepsi de ayrıydı erkekler çünkü çocuklu vardı emziren vardı hamile olup rahat oturamayan vardı sen ikisinide yap ne güzel bende yapsaymisim keşke çok güzel bir sey

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 265 göst.
8 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 447 göst.
16 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 316 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 257 göst.