kızlar 36 haftamda nst lerimde sorun çıkıyordu ve doktorum böyle devam ederse bebeği acil sezeryanla almamız gerekecek diyordu yaklaşık 10 nst çekildi hepsi aynıydı eşim başka bir hastaneye gidelim dedi ve başka hastaneye gittik o hastane de sorun yok iyi dendi ve bir hafta sonrası için nst günü verildi o bir hafta geçti ben 38 +0 haftalık oldum nst ye girdim doktorum sonucun güzel olmadığını acil sezeryan gerektiğini söyledi bende kendi doktoruma gitmeyi tercih ettim kendi doktorumda bebek daha fazla dayanamaz alalım dedi ve girdik ameliyathaneye belden uyuşturdular kople uyutmanın benim için sağlıklı olmadığı söylendi belden yapılan iğne canımı hiç acıtmadı ilk önce bacaklarım sonrada göğsüme kadar bir hissizlik geldi daha 15 dakika olmadan doktorum bebek geliyor dedi o metehan ımın ilk sesini duyduğum an gözlerim doldu anestezi uzmanım yaşlı erkek bir doktordu geldi yanaklarımi sevdi ağlamak yok dedi ve bebeği aldıkları an üstümden bir ağırlık indiğini hissettim ve geldik sürprize benim rahmim cift rahimmiş ama birleşiklmiş kalp rahim diye adlandırılıyormus doktorlar fotoğrafıni çekti hepsi çok şaşirdılar dünyada çok az insanda olurmuş bebeğim kakasını yapmış ve yutmuş oksijensiz kalmış benim miniğim nst lerdeki sorunun sebebi amniyon sıvısın kirlenmiş olması ve bebeğin kakasını yemiş olmasıymiş sali gününe kadar küvezde kalıcak metehan ımız henüz sütüm gelmiyor ama pompayla sağınca bir biki damla sarı süt geliyor bebeğe mama veriliyor inşallah salı günü evimize evimizin minik neşesiyle dönecez hepinizi çok seviyorum lütfen kimse doktorun söylediğini hafife almasın
Canımmmmm deryammmmm hayırla sağlıkla büyüt metehanımızı
Oy senin rahminde mi kalp seklindeyms yesinler ❤ sütün icin endiselenme sezaryenin tek kötü tarafi bu işte gec iniyo. Bool bol pompayla sağ cok cok emzir. Sicak havlu koy kanallarin açılsn. Ama sütün inene kadar bebegine mama ver ki yazik sarılık olmasın.
Allah analı babalı büyütsün cnm merakla bekliyorum gözleri mavi demi yoksa yokk
Hayırlı evlat olsun insallah kardesim
1,491,515 soru
24,372,313 cevap
348,116 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın