0 oy
1,038 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (90 puan) tarafından
Ya kızlar Bı tanıdık geldi cocugu 2 bucuk yasında adını soyluyoruz bakmıyor suraklı araba oynadı gozume bakmadı hıc bir sey veriyorum oylesıne alıyor cocuk kendi dunya sonda gbı aile ısıtmeye gtrdum bsey yok diyor peki otıızme baktrfınız mı olabılır dedım esım bna kızgın baktı kimseye oyle seyler soylrnmex diye bakmıyor adına siz Bı baktırın dedim kadında isine gelmiyorda ondan bakmıyor dedı smdıde cok uzuldum niye oyle dedim yanlıs anlasmıs midir diye uyuyamıyorum ya 

25 Cevaplar

0 oy
(4,061 puan) tarafından
Canım bu şekilde olunca yanlış anlıyorlar benimde yan komşumun oğlu bu şekilde 1 yaşından beri uyarıyoruz ben komşular götürmedi şuan anaokulu gidiyor konuşamıyor öğretmen bu çocuk otizimli doktora goturn demiş hala inatlasiyor benim çocuğum normal diye hiperaktif diyor kocası dahil öğretmen deyince zorla götürdü dedgimiz gibi cıktı sen doğru demişsin ama onlar anlamaz canım 
(90 puan) tarafından
Canım zatn barız belli oluyor ya mesele 6 aylık cocuk bile gulerken senn gozunun ıcıne bakıyor hareketine guluyor ama bu cocuk telefondan da boyle olmus olabılır diye dusunuyorum
(4,061 puan) tarafından
Olabilir ama bukadr olmz cnm ne olursa olsun tepki verir
-Reklam-
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Otizm erken farkedilirse başarı şansı artıyor. Boşver senin kötü niyetle söylediğini sanmıyorum. Gerçekten otizmli olsa sen söylememiş olsan daha çok pişman olacaktın. 
(90 puan) tarafından
Yaa ben her anne kendi cocugun a konduramaz diye soyledım sonra pısman oldum tabı benm oglum sayıları bıldıgı halde bilerek yanlıs soyluyor Du bnde acaba Bn anne oldugum ıcın bana bilerek yapıyor gelebilir diye doktra gtrcektm sonra duzeldi gtrmedım
0 oy
(2,396 puan) tarafından
İyi yapmışsın söylemekle 

Eşinin kuzenininde kızı vardı bir buçuk yaşındayken baktım kızın gözünde kayma var annesine güzellikle gözünde kayma var biliyorsun demi dedim yok ya bişey dedi ısrar ettim benden sonra götürdü maalesef var şimdi altı yaşında ve tedavi görüyor bazen anneler çocuklarına konduramiyor dışardan birileri söyleyince fark edebiliyorlar
0 oy
(8,232 puan) tarafından
Senin bu konu hakkında bir şey demeye hakkın yok
(90 puan) tarafından
Otizm bu cocuk demedım zatn kadın bize bakmıyor ısıtme testine gtrdum bsey yok dedi gönderdiler dedı yok duyardır o zmn dedım otızmdede oyle diyorlar bu baktr istersen dedım yok o degıl dedi tamm o zmn dedım
(8,232 puan) tarafından
Canım zaten öyle dememiş olsan bile başkasının çocuğu hakkında bir şey demeye hakkın yok ki senin. Tabi ki kırılır insan
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Canm çok iyi yapmışsın soluyerek brnimde evladımda bişey varsa ben fark etmemişsem karşı taraf uyarması beni çok güzel bişey erken den bilgi sahibi olurum ona göre tedavi ettiririm b n bunda alincak bişey görmüyorum 

Benim kızımın bacağında sorun var görünüyordu annem uyardı hemen doktorlara götürdüm gercektende gelişim geriliği varmış bunlar önemli şeyler alincak durum yok yani üzme kendini sen
(90 puan) tarafından
Evet canm cocuga uzuldum yanı esımde fark etti cocugun adını soyleyınce bakmadıgınu hıc Bı sekılde ilgilenmedi durdugu yerde donuyor annesi otur oglum faln demıyor tutup oturtuyor mesela

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 327 göst.
3 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Sevdanur basaran (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
66 cevap 3,024 göst.
7 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 683 göst.
0 oy
17 cevap 1,074 göst.
11 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu