0 oy
214 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (385 puan) tarafından
26ayi doldurdu oğlum 1bucuk yaşına kadar hiç hasta olmadı ne grip ne enfeksiyon.bidaha bı başladı ilk kanında sudan denizden kaptigi enfeksiyon çıktı sonra girip oldu devamlı her ay mutlaka 20gunde bir oluruz . Bu akşam üzeri götürdüm acile devamlı oluyor diye polikliniğe çıkar bı arastrsinlar dedi geçmeyen tekrar eden boğaz enfeksiyonu olablr çocukta dediler düzelsin cikarcam .başına gelen veya sebebinin ne olduğunu bilen varmı ? Hasta olduğu dönem dışında da ara sıra ağız kokusu oluyor dislerini fircalarz her akşam yatmadan ama oluyor işte.alerjik bı bebek herseyi tuketemedigi içinde bağışıklık düşük geliyor eşim çok götürmek istemiyordu ama her ay aynı olunca sıra kendi almış simdiden

2 Cevaplar

0 oy
(4,293 puan) tarafından
Bizim alerji çıktı deterjan çamaşır suyu çifte toz halı yün örgü kazak yumuşatıcı kullanmak yasak çok Zor valla yeğenim de böyle anlattığın gibi 20 günde bir oluyordu o da büyüyünce bademcikleri aldırdı ondan sonra bi daha hastalanmadı 
(4,293 puan) tarafından
Doktor bize yüne 10 dk maruz kalsa o bile etkiler bi yiyeceğe alerjisi varsa bi çay kaşığı yese yine de hastalanır dedi
(385 puan) tarafından
3yasini bekletiyorlar işte valla çözemedim gidip yaptrsammi
(4,293 puan) tarafından
Yaptırmalısın bence artık yapıyorlar özelde ama devleti bilmiyorum
(385 puan) tarafından
3yasina kadar bekletmelerinn sebebi daha net cikmasiymis haftaya gideyim başka doktora aldık sıra gidin derse hemen gidicem. Yaşamayan bilmiyo neden bu çocuğa vermiyorsun diyorlar alerji onlar için önemsiz hasta oldu gene sıkı giydrmedn oluyor
(4,293 puan) tarafından
Canım 3 yaşına sürekli hasta olmasındansa testi yaptırıp ona göre uzak tutmak mantıklı milleti boşver
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bagisikligini ölctur canim bide vitamin al eczaneden
(385 puan) tarafından
Vltamin amwayin OMEGA ve multivitamin kullanıyoruz doktor önerdi kan demir yerlerde surunuyirdu başka ilaç verdiler biraz topladi şimdi buna geçirdi tekrar olcurtcez bakalım inşallah yükselmiştir çok zor bı çocuk sagolsunda yiyemedigi için herşeyi böyle oluyor
tarafından
Baliknyagu versene canim
(385 puan) tarafından
OMEGA dediigim balık yağı canm kapsulle sekerimsi gibi bişi veriyorum . Molers aldık bundan önce kabardı mesela bunda kabarmadi vucudu
tarafından
Allah şifa versin canm

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 415 göst.
17 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Daisyyy (1,137 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 160 göst.
0 oy
4 cevap 245 göst.
0 oy
4 cevap 505 göst.
4 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde G.ll0 (1,572 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,977 soru

24,423,149 cevap

351,735 kullanıcı

...