0 oy
117 göst.
Diğer kategorisinde (130 puan) tarafından
Merhba kızlar ayın 19 da oglum 2 yaşını dolduracak  gece uyumaz 11 12 olmadı mı bende daha saglıklı büyüsün diye 9 10 gibi uyutmaya çalışıyorum. Bu 2 aydır ama hiç olmuyor saat 9 da uyutmaya başlıyorum saat 10 geçene kadar uyumuyor yere yapışıyorum resmen az öncede uyutum baktım odaya geldi iştah ta yok bu saate çorba yaptım ama yemiyor tatlı bile yemiyor ne yapacağımı bilmiyorum sabah çok erken uyandıgım için bu saatlerde biri kafama tavayla vurmuş gibi oluyorum sizin bebeklerin düzeni nasıl 

4 Cevaplar

0 oy
(758 puan) tarafından
Ayın 6sında 2 yaşını dolduracak benim kızım. O da gece 12de yatar ama uyuması bazen 1i bile buluyor. Sabah da saat 11 gibi kaldırırım. Kendi kalkmaz uyur bıraksan. Öğle uykusuna 3te yatırıp 4.5da kaldırıyorum ama ben halimden memnunum 
(130 puan) tarafından
Ama saglıklı degil benim oglan sabah erken uyanıyor gece de geç yatıyor ögle 2 3 ye uyuturum 5 gibi uyanır
-Reklam-
0 oy
(634 puan) tarafından
Aynı bnm oglumda
(130 puan) tarafından
Offf bakalım ne zaman duzelecek
0 oy
(3,142 puan) tarafından
18 aylık doğduğundan beri uykuyu hiç sevmiyor, büyüdükçe düzelir dedim ama yok gece defalarca uyanıyor,gece geç uyuyor,uyku saatini ona çekmeye çalıştım bu sefer bir saat uyuyor gece ikiye kadar uyumuyor,gündüz de bir saat uyur uyumaz,iki saat uyuduğu çok nadirdir,gece çok sık uyandığı için sabahta geç uyanıyor ama devamlı emmek için uyanıyor şöyle kesintisiz iki saat üç saat gece uykusu yapmaz ,ama yemek yeme konusunda sıkıntımız yok şükür
(130 puan) tarafından
Benim oglanda 6 aylıktı sutu bıraktı gece biberon verim 2 yaşında gece 4 dafa kalkarım en az herkes beni suçluyor sen verme buyuk diye ama içim el vermiyor açtır diye veriyorum
0 oy
(2,336 puan) tarafından
26 aylık kızım bu ayın başında memeden kestim daha yeni yani o yüzden çok şükür uykusu biraz düzene girdi kendi kendine uyuyor biraz uzun sürüyor ama olsun bence erken yatırmaya devam et zamanla alışır o saatte uyuması gerektigini 
(130 puan) tarafından
Masallah diyelim darısı benim oglana. Biberon alır sutu 6 aylıkken bıraktı
(2,336 puan) tarafından
Benimki hiç biberon kullanmadı beni kullandı onun yerine işte ama alışiyor seninki de alışır zamanla merak etme
(130 puan) tarafından
İnallah cnm benim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 96 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Dunya.dln (318 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 64 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Emine S (17,248 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 72 göst.
0 oy