+1 oy
1,193 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Benim bebeto uyumuyor. Hayır dişi de patladı. Elhamdulillah derdi sıkıntısı yok. Keyfi uyumuyor. En erken 2de uyur gibi görünüyor. Ve bana iş de yaptırmıyor hanım. İstiyor yanına yakınında oturayım ☺☺ niye böyle yapar ki? Alışkanlık haline getirmez dimi? 

Siz napıyosunuz? neden uyumadınız?☺

27 Cevaplar

0 oy
(310 puan) tarafından

Benimde sütkestim uyumuyo:getlost:

tarafından
Allah yardımcın olsun
-Reklam-
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Benim çok uykum var ama uyuyamıyorum 6 aylık kızım uyudu oğlum 3 yaş  eşimle banyo yaptırdık bitlenmiş oğlum   2 lise soda 1 limon sirkeyle düş aldı yavrum amcası geldi 3 gün önce 6 yaşında kızı var basını kaşıyıp duruyordu oğluma da bulaşturup gitti  tiksintiden  bende basıma 1 sise  sirke döktüm yazmayla sardım uzanıyom
tarafından
Aa kötü olmuş tezden kurtulur inşaAllah
(2,560 puan) tarafından
İnsallah ya yarın EŞİM götürecek berbere 3 numaraya vuracak allahtan tek tük ama işte çoğalmadan onların alalım dedik
0 oy
tarafından
Dünde uyumadım bugunde uyumicam gibi görünüyor ne derdi var bilmiyorum gündüz de düzgün uyumadı gözlerimin içi yanıyor artık 
tarafından
Kaç günlük oldu bebeğin? Gaz sıkıntısıdır diye tahmin ediyorum
0 oy
(3,679 puan) tarafından

Şimdi uyudu ama sabaha kadar bu dişler kaç defa kaldırır bilmiyorum:D

tarafından
Kaç aylık? İlk dişi mi?
(3,679 puan) tarafından
16 aylık yok canım 12 tane dışı var :D önler çok kolay çıktı ama arkalar perişan ediyor
tarafından
Evet ya bazı dişler çok zorluyor
Allah şifa versin
(3,679 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(190 puan) tarafından
Bebem uyumadı biturlu.üçü buluruz kesin://
tarafından
Benimki de esneyip duruyor oyuncaklarla oynuyor arada sağa sola atıyor kendini  :D
0 oy
(20,032 puan) tarafından

18 aylık oldu oğlum . Bazen unutsam da şunu öğrendim. Bebek bişey yapıyorsa sebebi var. Zamanı gelince herşeyi öğreniyor. Zamanla uyumayı da öğrenecek. Ama geceleri uyku sersemi bunu kendime hatirlatamiyorum. Akıl vermesi kolay oluyo:D

Valla benimki bugün maşallah iyi uyudu. Hala uyanmadı. Hayret içindeyim. Ama nedenini biliyorum. Benim de uykum yok. Benim için gecmesini bekliyor. Tam içim geçerken her gece muhakkak ağlar.

tarafından
Ahahahhaha güldürdün bacım ya :D bazı çoxuk da uyumayı sevmiyor büyüse de öğrenmiyor uyumayı:D ben de bunu ekleyeyim
(20,032 puan) tarafından
Yok benimki seviyo ben farkediylrum. Ama.cocugun durumu yok ne yapsın. Diş çıkarma ydi ayrılık kaygisiydi falan uyuyamiyo. :)
tarafından
Ahhahaha durumu yok nedir bacım  :D
(20,032 puan) tarafından
İbrahim Tatlıses gibi Urfa'da Oxford vardı da biz mi okumadik
0 oy
tarafından
Iki evlat kuşum az önce uyudu benim uykum gelmiyor 
tarafından
Daha uyumadı canım yaa
tarafından
Yeni uyudu benimki de. Ben uyumucam sarma sarıcam
tarafından
Bu saatte ne sarması kız
tarafından
Akşam 7den beri otur kalk :D saramadım çocuklardan. Az bişry kaldı onu bitiricem inşaAllah
tarafından
Ayy canım ya kolay gelsin sana❤❤❤

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 856 göst.
3 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+5 oy
34 cevap 373 göst.
2 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Cedric (1,067 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 349 göst.
+2 oy