0 oy
411 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çok yorum geldiği için görmeyebilirsin. Gizliden polisi ara gelip seni alıyorlar hemde tüm eşyalarını toplayana kadar bekliyorlar. Karokaolda kalıyorsun bir kaç saat ailen gelip seni karokoldan alıyor. Yani o adamdan gizli sadece polisi ara şiddet görüyorum de onlar seni gelip alıyor önce hastaneye götürüyor sonra karokala. Dar raporu alman için. Ara ara çoğumada tokat atıyor psikolojisi bozuk da dersen devlet ona hiç bir şey vermez 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne güzel yazmışsınız. Ama keşke her şiddet gören kadının gelip onu alacak yada almak isteyecek bir ailesi olsa.. 
tarafından
Ama demiş ailemin evine gidicem korkuyorum demiş ailesi varmış galiba
tarafından
Yok onu gördüm canım ben diğer kadınlar için dedim. Bazen görüyorum haberlerde orda burada. Kocası neredeyse öldürme raddesine geliyor. Annesi babası eve almıyor kadını. Nedir bu kadınların çektiği ya..
-Reklam-
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Eşi gidince bunu yapsın eşi varken yapmasın biz denedik yani annem babam için aramıştı ve babam anladı kaçtı polis girmeden sonra dedemler bizi alınca babamlar yolumuzu kesti işler daha kötü oldu en iyisi adam yokken her şeyin yapılması. Benim fikrim bu yanlış anlamayın çok güzel dusunmussunuz ben de kendi deneyimimden yola çıkıp yazdım
tarafından
Yok kuzum çok yakın arkadaşım ayrıldı polisler ekip halinde geliyor hiç bir şey yapamaz zaten onların yanında saldırmasi delik ve kanıt olarak düşüyormuş
tarafından
Kaçsın evden eşyalarını rahatça toplar işte ne olacak ki önemli olan bir darbe daha gelmeden onun kurtulması kadını maf etmiş soysuz k.öpek hay.van diyoruz onlar bile bunu yapmıyor
(2,336 puan) tarafından
Onların yanında saldirmaz canım evet de ailesi almaya gelince yapabilir pusuda bekler polis yokken çok dikkat etsin çocukluğum böyle karakollar hastanelerde geçti Allah şiddet gören herkesin yardımcısı olsun
tarafından
Kuzum öyle olmuyor işte polisler geliyor karokala götürüyor orda bekliyor ailesini önce hastaneye sonra karokala polis eşyalarını toplayana kadar da bekliyor azıcık yalanda atarsa bu pi.çe bir şey vermezler çocuğumada bağırıyor arada dövüyordu desin

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 925 göst.
7 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Dilek53 (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 492 göst.
7 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Dilek53 (82 puan) tarafından soruldu
+3 oy
16 cevap 701 göst.
30 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,650 soru