Göster yavrum pipini diye diye böyle arsızlaştilar. Altı üstü bir organı büyüttülerde büyüttüler. Ben oğlumu kız gibi yetiştircem naif kibar annesine ev işinde yardım eden. Ya abi ben böyle kadına şiddeti görünce yemin ederim hepsini öldürmek istiyorum. Kendinden güçsüzse el kaldırmak nedir sıkıyor ise git boks yapan birisine o şiddeti uygula bakayım. Birde elalemin pisliği için. kız bile evli olduğunu bile bile adamla kiriştiriyor. Vallaha kimse kusura bakmasın hatta isteyen baksın ama bu alelen or.ospuluk demek. Tam birbirini bulmuşlar ben aldatılmış bir kadın olarak vallaha sinir krizi geçirdim eski kocamı dövdüm saç baş birbirimize girdik sonra kızı aradım dedim gel parka bizim mahalleyi biliyordu hatta evimin eşyalarına kadar biliyordu bayramda ben evime gittiğimde o kızı eve getiriyormuş ekmek bıçağıyla bekledim gelmedi. Vallaha bana bir laf söylerseniz sizide döverim dgebdbdbdb çünkü çok sinirlenmiştim o zaman ikiside hakketti beni çalıştırıp paramı alıp kıza parlament sigara alıyormuş. Kız bide bunları söylüyordu. Ama eşimi iyi dövdüm o an bana deli kuvveti geldi vurdum da vurdum