0 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde (343 puan) tarafından
Arkadaşlar 14 aylık bebeğim var yürümüyor annem şimdi yürümezse bida yürümez diyo kendi kendine desteksiz duruyor ayakta koltuklardan tutunup gidiyor da bi yürümüyor işte 

10 Cevaplar

0 oy
(995 puan) tarafından
18 aya kadar normal 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay ne alaka sımdı yürümezse yürümez ya, senın de tesvık etmen lazım canım bak benım kızım çok gec emekledı ama emekledıfı an ayaga kalkıp tutunarak yürümeye başladı, bu tutunarak yürümek 11. Aya kadar devam ettı 8. Ayda emekledı sonra ben elınden tutup kaldırıp dolaştırdım hep, cesaret verdım ona elını hafıf bırakıp cekıldım böyle böyle 1 ay ıcınde yürüdü yaşına yürüyerek gırdı
(343 puan) tarafından
Elinden bırakıyorum ayakta duruyor dengesini fln sağlıyor ama yürümeye henüz korkuyor mu napıyor bilmiyorum ki yere atıyor kendini hemen
tarafından
Gün ıcınde sureklı yürüt vazgeçme ayaktayken karşıdan bırı de oyuncağını uzatsın ama böyle 1 adım atsa yakalayacak mesafede olsun bunlar hızlandırır yuurnesını
0 oy
(801 puan) tarafından
Kuzum benim oğlumda 15 aylık yürüdü 14 aylikkEn tutunup yürüyordu 15 oldu başladı yürümeye annene kulak asma 18 aylığa kadar zamanı var canim
0 oy
(388 puan) tarafından
Ayakta durdugu zaman onune gec yavas yavas gel gel yap bir iki adim atsin sonra kendi yurumek isticek.ayrica alakasi yok simdi yurumezse bidaha yurumez ne ya
0 oy
(1,741 puan) tarafından
Yürür cnm neden yürümesin 18.aya kadar normal yurumemesi esinle karşılıklı oturun yere mesafeyi acip aranızda gidip gelsin bi kac kere alkışlayın aferim dym o zman ozguven iyce geliyo benim oglum oyle gide gele alisti simdi 13 bucuk aylik iyice yuruyor
0 oy
(3,563 puan) tarafından
Erken yürümesi de çok iyi olmuyor canım boş ver kafana hiç takma zaten koltuklardan tutunup yürümeye başlamış en fazla 1 aya desteksiz yürür o benimki 9 buçuk aylıkken yürüdü emin ol geç yürümesi daha iyi girip çıkmadığı yer yok şu anda
0 oy
(1,676 puan) tarafından
18. Aya kadar normal canım benim kızım da geç yürüdü hem de tam 18de yürüdü bekle biraz hem ayakta da duruyormuş maşallah yakındır seninkinin yürümesi
(343 puan) tarafından
Bugün sürekli ayaga kalkıp durdu ayakta tek basına desteksiz 14 aylık suan ne bilim gec oldu ama dişi erken çıkardık :)
(1,676 puan) tarafından
Aynen bizde dişi erken cikardik her çocuğun gelişimi farklı kimi erken konuşuyor kimi erken yürüyor sağlıkli olsunlarda gerisi hallolur
0 oy
tarafından
Ne alakası var anneniz hangi tıp fakültesinden mezun benim kızım 15 aylıkken yürüdü bazi çocuklar daha geç yürüyor abimin oğlu 18 aylıkken yürüdü 
0 oy
(23 puan) tarafından
Her çocuğun vakti başka bir kere bunu kabul etmek gerekli tabii istisna sağlık durumu vs yoksa. Benim kızımda ayakta duruyordu vs yürümeye korkuyordu galiba düşme korkusu oluyor. Yürüme arkadaşı almıştık onunla o korkusunu yendi şimdi 5 dakika poposunun üstünde kalmaz.
0 oy
tarafından
Annen yanlis söylemis her cocuk bir olmaz erken yüruyende oluyo gec yüruyende benim kizim tam yasinda yürüdü simdi 18 aylik gorümceminki de kizimla ayni yas ama hala yuruyemio 18 aylik olmus sürünemio bile dedigim gbi her cocuk bi olmaz zamani gelince yürür kuzum merk etme

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 373 göst.
12 Mart 2022 Diğer kategorisinde Ashshhshs (995 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 88 göst.
10 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,694 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 39 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Bernakra (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 183 göst.