+3 oy
962 göst.
Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından
Kizlar son donemlerde cok degisik isimler duyuyorum bu konuda ne dusunuyosunuz sirf modern diye koyuluyor ama bazi isimler gercekten degisik kulaga farkli geliyor mesela lidya ayliz arya liya lina lena daha cok varda aklima gelmiyor bu yuzden kizima hala isim bulamadik Zeynep Azra dusunuyoruz ama eski mi cok yeni trend mi takilsak bilemedim fikirlerinizi merak ediyorum 

46 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kızımın adı neredeyse kimsede yok çokta güzel bir adı var 
(10 puan) tarafından
Ne kizinizin ismi merak ettim :)
tarafından
MEHLİKA ELÇİN ❤️
(10 puan) tarafından
Mehlika duydum ben anlamininda guzel manali oldugunu duymustum adiyla buyusun ins ❤️
tarafından
Herkes ilk defa duydum diyor etrafimdada hiç yok evet anlamida güzel amin cümlemizin evladi inşallah
(10 puan) tarafından
Fenomen birisi var mehlika ela kizinin ismi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tabı modern ısım şart degıl ama pıyasada mılyon tane Zeynep oldu, hele su 2 senedır doğana Zeynep koydular, anlamı çok güzel ama çok çok duyulmuş bır ısım, ben inci koyardım suan kızım olsa 
0 oy
tarafından
İsim yeni eski veya farklı olması değilde çok fazla olunca sıkıyor mesela bir xamanlarin büşralari merveleri gibi şimdi Asel Defne Arya Ecrin Duru...Asaf Eymen vs kötü mü isimler değil belki ama boğuyor artık 
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Düşündüğün isimler güzel bence zeynep  Azra ikiside tek olacakta güzel birlikte de güzel   bende değişik isimleri severim ama bildiğin yabancı isim gibi geliyo  bana da bazıları sen içinden ne geçiyorsa onu koy bence anlamını iyi düşün ama çocuklar  tasiyo gerçekten anlami
(10 puan) tarafından
Guzl yorumun icin tesekkr ederim :)
0 oy
(62 puan) tarafından
ben lidya koydum kızımın adını .çevremde her isimden 10 ar tane var herşeyi geçtim ben öyle istedim farklı anlamı güzel abuk subuk anlamı yok lidya bilinen bir isim birde
0 oy
tarafından
Ben koydum kızma eslina :)
0 oy
(569 puan) tarafından
Trend diye saçma sapan isimde koymam ben şahsen Lena Lidya neymiş anlamsız gibi geliyor bana
0 oy
(4,660 puan) tarafından
Bu tarz isinleri ben tercih etmem ama koyana da bu ne be demem. Tercih meselesi sonuçta. Ama önemli bi konu bence isim koymak çocuğun üzerimizdeki hakkı çünkü.
0 oy
(264 puan) tarafından
Kızım hem yeni hem eski ismi var çok da memnunum ben doğurdum istedim koydum ohh kime ne ' Alya Hüma ' ikisinin anla mi da gök de ki cennet kuşum
0 oy
(7,457 puan) tarafından
Zeynep ela koyduk çokta seviyorum zeynepler becerikli olur derler gerçekten öyleymiş 
0 oy
(284 puan) tarafından

Zeynep Aysima koydum çok da sewiyorum bal kızım <3:)

0 oy
(906 puan) tarafından
Aman kuzum asla yeni trend takilma herkea o isimleri koyuyor yarin bir fun sinifta bes adasi ile olmak zorunda kalir yazik cocujlara, kuzenimin kizinin adi lina, sinifta uc tane lina daha var )) bu yeni isimler berbat sankj baska isim kalmamis gibi hep ayni isimler bende bulamiyorum
0 oy
tarafından
Bu yeni moda isimleri ben pek sevemedim hepsi birbirine benziyo alini lina yapıyolar fln harflerin yerini değiştiriyorlar sadece. Bu bi örnek bi sürü var bunun gibi 
0 oy
(131 puan) tarafından
Bizimde adımız Elçin Ada Elçin nadir bulunan ve anlamı güzel olan bir isim üstüne birde benim kızlık soyadım olunca babası soyadını veriyor bende kendi soyadımı adına vereyim istedim Ada ismini de bir arkadaşımız ekledi yanına çok da hoş oldu bence
(10 puan) tarafından
Cok anlamli ve guzel olmus ismiyle buyusun :)
(131 puan) tarafından
Sağolasın canım benim
0 oy
(2,136 puan) tarafından

Kızımın adı Zeynep Ece çok severek koydum <3 Herkesin kendi tercihi kimi klasik isimleri seviyor kimi çok değişik olsun kimsede olmasın istiyor.

0 oy
(5,213 puan) tarafından
Kızımın adını ben lina koydum çok beğendiğim için ve bu kimseyi ilgilendirmez herkesin kendi keyfi
(10 puan) tarafından
Bn lina ismini ta ilk kizima dusunmustum esim koymadi 3. kizimi dogurcam yine koyamadim aklim kalmadi degil acikcasi ismiyle buyusun prenses
0 oy
tarafından
Kızımın adını rüyamda gördüm hamileydim ismini Esila koydum bir sürede geçiyor akşam üzeri yani pek anlamı yok pismanmisin dersen evet pişmanım keşke daha anlamlı güzel bir isim koysaydım    
(10 puan) tarafından
Esila da guzl isim bnce. Bende ortanca kizima Zeren koydum sonra cok pismanlik duydum ama alistik :)
tarafından
Evet alışıyor insan tabii koyduk bir kere  ;)))
0 oy
tarafından
Yeğenimin adı Zeynep Azra
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Azra yeğenimin ismi zeynep ismiyle 4 arkadaşım var :) iki isim de güzel bence bende kızımın ismini Melis Ada koydum :) 
0 oy
tarafından

Valla ben çok trend isimler sevmiyorum lila esila bilmem ne masal kahramanları gibi çoğu:)) zeynep çok güzel isim

(10 puan) tarafından
Tesekkur ederim guzel yorumun icin :)

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 881 göst.
26 Kasım 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 997 göst.
30 Haziran 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 511 göst.
9 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde aybuke22 (156 puan) tarafından soruldu