0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

6 ay 1 haftalık 3 aylikken meme reddi yaşadım doğduğu günden beri 5-8 dakika emerdi 4 aylık olunca kaynanam bu bebe aç mama ver deyip durdu mama vermeye başladım ondan sonra beni emmesi azaldı ve bugün hiç emmedi biraz ac bıraktım emsin diye gene emmedi :(  ne yaparsam geri emer

8 Cevaplar

0 oy
(4,092 puan) tarafından
Ayakta sallayarak emzir duşta emzir rahatlatıcı bebek müzikleri aç yer altı belgeselleri var onların sesinden çok hoşlanıyor bebekler öyle şeyler açarak dene tam uykuya dalarken ya da uykudan ayılayacakken emzir ya bazen çok şaşırıyorum ben hiç doktor falan yok mu çevrenizdeki insanları dinliyorsunuz doktoru geçtim sağlık Ocağı aylık kontrolde demiyor mu kilosunu boyunu kaynanan neresiyle ölçmüş de aç mama ver demiş tövbe tövbe 
tarafından
Çok bilmiş kaynanam her şeyi bilir ayakta emziriyordum zaten red yaşadığından beri müzik esiliginde az da olsa emerdi. Duşta hiç almadı uyurken emzirirdim ya da uykuya yakın hepsini bugün denedim hiç birinde almadı
-Reklam-
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Her mama öncesi meme teklif ederseniz kızıma öyle yapıyorum güzel emiyor üstüne içtiği kadar mama . 3 ayda bizde red yaşadık geçti şükür 
tarafından
Öyle yapıyorum ama yok alışmış biberona
0 oy
tarafından
Vala cnm öyle Bi aptallık etim ve bende etraftaki insanları dinleyip mama verdim. 3 haftadır uyurken uyanmasına yakın yada sağıp  veriyorum ama  uyurkende tutmuyo bazen. Bu arada ***** derken kendi adıma konuştum lütfen üstüne alınma
tarafından
Yok canım bende aptallık edip uydum rezil oldum böyle uykuda emziriyorum ama bugün almadi
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Sık sık teklif et ben kucağımda ayakta gezdirirken emziriyorum meme reddi yaşadığım dönem anca o şekilde emiyordu. Veya uyurken emzir belki uykuda alır 
tarafından
Bende ayakta emzirdim meme reddi yaşarken hep uykuda emzirirdim bugün uykuda bile almadi
0 oy
(1,752 puan) tarafından
3 gun önce yaşadım bebek bakımnda post açtım şarlıyla emzir uykuda emzir dediler 3 aylık reddindede oyle yaptım uykusunds aldm emzirdm düzeldi şimdi emiyo dişleri acıyo herslde ondan yapıyolar bende 5 aylıkken başladm mamaya hem mama hem anne süti alıyo ayın 11 de 8 aylık olcak Allah izin verirse 
tarafından
Önceden geceleri emerdi şimdi onu da yapmıyor
(1,752 puan) tarafından
Aynıydı bas bas bağırıyodu kalktım uykusunds emzirdm emdiği kardır diye sen oyle yapmaya devam et uykusunda vazgeçme dişi acıyıdur bir iki gune düzelir iniallah stresde yapma
tarafından
İnşallah gece sürekli uyandım emsin diye yok emmiyor
0 oy
(331 puan) tarafından
Canım emzirme Danışmanı dilruba hanıma mesja yazıp sorabilirsin. Numarası her yerde var youtube kanalında falan da var. 
tarafından
Tamam çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Canim mamaya biberona alistiysa memeye dondurmek cok zor sanirim emzirme danismanlari var onlarla gorusebilirsin. Onlar kademe kademe mamayi biraktiriyolar ama sen de o her emmediginde sutunu sagman lazim ki sutun azalmasin esas onemli olan o
tarafından
Evet bugün bı kere sagdim . Emmedigi için azalma yaşamıştım daha önce
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Boynuma oyuncak asardim, gece uykusundan onceki son emmede arabayla şehri turlardik, yatakta hafif hafif ziplardim... 4 ayina 10 gun falan vardi kafasi popoya degecek kadar atardi kendini emmesin diye. Toplandim gittim anneme o reddetti biz bastirdik memeye, oyle boyle 9 ay emzirdim, ama okadar çok sutumu cogaltip stok yapmistim ki 14-15 aylik olana kadar yetti stokladigim sütler. Bu arada o kaynananin yakasina yapisip suratina tkrmek istiyorum musaadenle... profosor,, cocugu tartmadan, tetkik yapmadan anlamiş aç oldugunu. Keske 1 biberon mama hazirlayip dayasaydin kaynanaya... bu arada benim oglanin emmemesi genetik olabilir babasi hiccc emmemis ve ben mama falan vermedim... ben zorlamasam iste benimkide hic emmemis olacakti... her yolu deenemekte fayda var. Kolay gelsin
tarafından
Esiim de emmemis bende ikimizde iki ay zor emmisiz . Zaten pes etmedim hiç 3 aydır meme reddi yaşıyorum ayakta emzirdim bende oyuncak astım kolyeler uykuda uykuya yakın ama şimdi yok kaynanama dedim senin yüzünden Emmiyor diye de. Emziremiyorsan ben ne yapayım diyor . Herkesi. Her dediğini tuttuğum için oldu böyle
(1,364 puan) tarafından
Aaa hadsize bak emziremiyosan diye birsey mi var. Amuda mi kalkacaksin, daha ne yapabilirsin... Bende cok vicdan yaptim ama sonra dedimki kizim sen elinden gelenin fazlasini yaptin. Yapacak birsey yok. Ot kök kaynat, her duydugunu yap neymis sutun cogalsin sağ babam sağ uyku sifir, cunku ya cocuk emzirmeye calisiyorum ya süt sagiyorum... Sende farketmissin hatani evet keske dinlemeseydin kimseyi. Tabiki fikir alisverisi guzel ama el kadar bebegin gelisimi beslenmesi annede olmali...
tarafından
Çok bilmiş olursa herşeye karışır dinlemem kendisini eşime şikayet eder bende sağıp veriyorum şimdi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 77 göst.
23 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatma001 (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 151 göst.
31 Mayıs 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 126 göst.
3 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kaavi (2,645 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 103 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,960 soru

12,101,163 cevap

36,416 kullanıcı

...