0 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ben burnumdan zor nefes alıyorum bu yüzden ameliyat olmak istiyorum zaten burnum biraz büyük burun kemiği kaldırma ameliyatı oluyomuş sizce sadece bu ameliyatı olsam olur mu yoksa kemiği kestireyim mi devlet hastanesinde sağlık kurulundan onay raporu çıkarılınca ameliyat ücretlerini sgk kurumu karşılıyomuş 

Sizce burnumu kestireyim mi yoksa burun kemiği kaldırtma ameliyatı mı olayım 

7 Cevaplar

0 oy
(2,310 puan) tarafından
KBB gittin canim yoksa estetik miydi plastik cerrahi yemi gittin ayni sorunlar bendede var
tarafından
Yok kız gidicem inşallah KBB dr gitcem
-Reklam-
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Bilgim yok ama doktor ne oneriyorsa onu yaptır canim
tarafından
İnşallah güzel düzeltir Dr burnumu çok şekilsiz ya
0 oy
(440 puan) tarafından
Ameliyata girmişken hepsini bir arada yaptırın derim. Hem görüntü  hem de nefes almayla ilgili problemi.
tarafından
Valla devlet hastanesinde hem estetik hem sağlık açısından düzeltirlerse ameliyat olurum
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Benmde kemik var burnmda alinmasi lazim ama o kemik gidince gocuk olusur diye korkuyorum. Estetik olmuyo cunku devlette. Oyle biliyorum yani
(6,046 puan) tarafından
Eğer sağlık açısından zorluyorsa mesela kemik onu aldirirken düzeltme de yapıyorlar estetik açısından doktor soruyor genelde ücretsiz oluyor böylelikle estetik
(4,152 puan) tarafından
Tabiki cok az bir nefes alma yerin kalmis ameliyat olman lazim demisti o zamn ama bn korktugum icin olmadim simdi iyice zorlamaya basladi
0 oy
(453 puan) tarafından
Ben küçükken düşmüştüm kırıldı burnum.18 yaşına kadar bekleyip ameliyat olması gerekir dedi doktorlar, bekledim devlette oldum kemikde vardı ama şuan çöktü sanırım çünkü çukurluk var .maddi durumunuz varsa eğer özelde estetik ile birlikte yaptırın derim
tarafından
Ameliyat sonrası nasıl çöktü burnun anlamadım
(453 puan) tarafından
Ameliyattan sonra çökme oluyr bazı burunlarda.bnde anlamadım valla
0 oy
(33 puan) tarafından
Ben özel bir dr a yaptırdım bence doktorlar konuş. Sorunlarını anlat hem güzel bir burnun olsun hem de sağlıklı nefes alabilen bir burnun olsun. Emin ol çok daha iyi hissedersin kendini
tarafından
Evet konuscam inşallah ozel Dr degilde devlete gitcem
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Canım bende zor nefes alıyorum kbbye gittim ve öğrendim ki iç ve dış kemik eğriliği ve kıkırdak büyümesi varmış. İdareten krem ve burun spreyi kullandım ama maalesef koronadan dolayı bu tarz ameliyatlar kapandığı için 2 senedir ameliyat olamadım 2 kez günü belli olmasına rağmen.. Bu arada ameliyatı devlet Hastanesi'nde olacaktım KBB doktoru hem görünüşünü düzeltip hemde sıkıntımı giderecekti ve ücret ödemem gerekmiyordu yani sigorta karşılıyordu. Ameliyatlar şu an açıldı mı bilmiyorum ama şu an hamileyim :) Artık zor ameliyat olurum gibi geliyor bana :)) Burun sıkıntım hala oluyor özellikle geceleri nefes almakta çok zorlanıyorum.  Artık sağlık olsun diyorum
tarafından
Allah analı babalı büyütsün kız =)
Burnun görünüşünüde düzeltiyosa ücretsiz valla Bende olurum o zaman burun ameliyatı inşallah açılmıştır ya =)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 140 göst.
11 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,366 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 317 göst.
4 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 205 göst.
16 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 145 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 3yaramazannesi (209 puan) tarafından soruldu

411,415 soru

12,384,622 cevap

43,438 kullanıcı