Kızlar kaynanam geldi bugün annesini de almış. Anne haber verirsen bende kendimi ona göre ayarlarım dedim eee yürüyelim diye çıktık geldik dio ulan yalana bak buraya doğru gelirken arayiver evde misin die. Hen ben daha önce hic habersiz gelmedim dedi. Ee geçenlerde de geldin bak evde değildik dışarda kaldın dedim. Ben seni çok aradım o gün dio yalana bak. Aradı beni açmadım sonra mesaj attı kapıyı aç diye. Bende evde yokum dedim dışarıdaydım çünkü. Zaten ona yalan söylemek imkansız arabaya bakıyor otoparka eğer ordaysa kapıyı açmadın bana dio. Belki yürüyerek gittim ne biliyosun yani. Sevmiyorum yaa habersiz gelmesini onun da kimsenin de. Herkesin elinde bi tlf arayıp haber vermek çok mu zor.
Habersiz gelinmesinden bnde hoslanmam belki halim yok belki evimde bsy yok veya eşimle kavga ettim hiç çekemem o zaman
Ben beni aramadan kim gelirse kapiyi acmiyorum. Daha dogrusu hicbir calan kapiyi acmiyorum. Gelmek isteyen arasin haber versin eger ben buyur gel dersem gelsin. Gelen geri gidiyor sonradan ariyorlar kapiyi açmadın diye aaa sen mi gelmistin dustaydim duydum ama acamadim keske haber verseydiniz diyorum. Yapacak bir sey yok haber versinler yol gecen hanı değil sonucta elinde arama imkani oldugu halde bilerek haber vermeden gelme hadsizligini gosteriyorsan pasa pasa kapidan geri donmeyide bil
Ne ben Hanimanneme çat giderim nede o Bana çat gelir musait misin diye sorar işten geldim dinleniyorum dersem bile tamam kızım der kapatır telefonu ben gelecektim ondan aradım falan diye lafını bile etmez dinleniyorum dediğim an olay kapanır esimde asla annesini aramadan kendi annesinin evi ama gitmez
Bence habersiz gelmesi normal değil baskın gibi ne o öyle Allahtan farklı sehirlerdeyiz:))
Canm bukadr snrlenck duruym yok bence yabanci dgl kaynvalden ev halinide goreblir , yabanci biriyle gelmemis ki , bse olmaz snr etme kndini kadinin da kalbni kirma bnce , daha da uygn bir dille rica et , bende normalde habersz gelinmesni istemem yeri glir oglene kdr yatar kalkp gec kahvlti yaparm evi oyle toplarm bazen erken ev hali soncta ama annen gelsin kaynvalden gelsn bseolmaz cnm skldgnla kalrsn , dusunse blki arar sorar ama dusunemiyordr belki
Bende sevmiyorum ve benim kayinvalidemde sık gelir ve habersiz
Pufff aynısı şimdi başıma ggeldi ookulla tatil diye geç uyuduk uyandik iyi ki dün akşam arayıp yarın tatil dedik ya haber vermeden çıkmış ben geldim dio yataktan fırlattı insanı hayır biz plan yapioruz yani her hafta her gün sana uymak mi zorundayiz. Her zaman aynı şeyi yapıyor benimkide.
Geçen yaz her yeri indirdim temizliğin tam ortasında Cat kapı daldı eve haber verseydiniz keşke dedim :her zaman tetikte olacaksın hazir olacaksin dedi bana ya o günden beri böyle yapio.
Bu aylarda izindeyim sabah 11de basar Zile b.k var sanki bırakta dinlenelim.
Nefret ediyorum böyle insaanlardan ya. Biri de benim basimda.
Ne birine habersiz giderim ne de bana habersiz gelinsin isterim. Baska sehirdeki annemi bile gitmeden arayan biriyim evde misin musait misin su tarihte gelicez memlekete diye.. Yakinimdayken de hep boyle yapardim.
Ayyy inanamıyorum aynı benim kaynanam beni aramaz eşimi arar sonrada der aradım acmadi kapıya gelir habersiz kırcak sanki öyle çalıyor üstüne zilede basıyor eşim zaten binde bir izin kullanıyor onda da bir baktım o çarşamba günleri benim burda pazar kuruluyor asagimda her pazara giden bana geliyor Allah im ya her hafta öyle. Hep habersiz gelirler hep öyle üstüne orayı burayı karistirirlar ben napayım birde bana bak
Sen her firsatta de kaynanan taki anlayana kadar ewt zor olcaka ama anlamasi lazm
Emri vaki hic sevmem .asagida kaynanam var kizi geliyo annesi gile biliyrm bana emri vaki yapcak tedbirli oluyrm allhtan yoksa cildrticak gorumcelerim beni kaynannm kaynanalik asla yapmaz ama kizlari 10 kati ypyo
Eltim kaynanamla bi sokak war aramzda ama asla çat kapi gelmediler bende gtmem gtmeye karar werdgim zman bgün önceden ararm musait msnz dye
ah be yavrum beninkide gelmeye merakli gecen kkaynimla carisya inmisler bes kere aradi esim acmadi uyuyoruz diye en sonunda ac onemlidir ddedim neymis carsidalarmis beklicek yer yokmus bizde oturcaklarms uyuyoduk desede geldiler bana yakismadi ams cikmadim yanlarinda dedigin gibi ev hali cocuk geve uyumuyo iki saat oturdular gecen geldi diyo ddeseydiniz uyuyoz uiye gelmezdik bir saat oturduk diyo insan catlar valla
Bilerek haber vermemistir
Bende sevmiyorum oyle ansizin geleni pazar gunu benim kaynanada geldi pazartesi dr gitcektim vucut temizligi yapmam lazimdi acmadim valla kapiyi aradi tl de acmadim aksam misafirlige gittik bi karis surat domuttu durdu hic umrumda dail valla
Habersiz gelinmesine bende sevmem kendi ailem içinde aynı şey geçerli çünkü müsait olmayabilirim afedersin eşimle isim olabilir veya kendim evde oturmuş vücut temizliği yapıyor olabilirim bu yüzden kendi ailem gelmeden arar bilirler sevmediğimi kaynanam zaten alt katta pat diye gelip kapıyı çalar.Gecen dustaydim eşimin teyzesi gelmiş çaldı çaldı çıkıp acamadim haliyle
Benim eşimin bazı aile üyeleri gibi kaynana tek gelse neyse oğullarıyla geliyor . Gebermezsin bi tlf ac . Sinirlerimi ziplatiyorlar .. uyarmama rağmen halen aynılar
:) benim kaynanamda öyle 2 gündür rahatsizdim sağolsun nasılsın diye geliyor pijama paçalı don dağınık saç ev desen ona gore ztn kaç gündür kuaföre de gitmedim bide evde kuş var onun tüyleri desen her yerde salmisin kendini biraz bak kendine toparlan dedi gitti :) art niyetli degildir sagolsun kendisi de yapar bulantidan dolayi bu halde oldugumu bilir artık iyi olduğumu gördü 1 ay gelmez :))
Benimkide yapiyor arada bende sinir oluyorum babam dahi olsa gelmesin ksrdesim musait olmam agrim olur evde olmam banyoda olurum gelmesin yada ben misafirime hazirlik yapnayi severim gelmeden haber vermeli herkes cok ayip bisey cok
1,493,052 soru
24,395,428 cevap
349,713 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın