0 oy
237 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (325 puan) tarafından
Kızlar lazere gidecektm vazgeçtim şimdi ağdaya da çok uzağım ağda yapanlar ne kullanıyorsunuz önernz var mı ya da acısız ağda için öneri ?lazer ve ağda dışında bu tüylerden kurtulmann kolay yolu yok mu 

4 Cevaplar

+1 oy
(6,046 puan) tarafından
Canım sana tavsiyem hatta başa tuttur herkes görsün. Ağda yapanlar ağda bittikten sonra limonsuyu tuz karışımı yapıp ağda yaptıkları yere pamukla sürün.15 20 dk kalsın sonra yıkayın bunu ertesi gün de yapıp sürün. Bir sonraki agda da yine aynı islemi yapin  daha sonra tüylerinizin renginin açıldığını göreceksiniz. Bir sonraki aydan sonra azaldığını hissedeceksiniz.  Öyle öyle deneyin her agdadan sonra zor birşey değil. Tüyleriniz komple biter demiyorum ama buuuuyuk yardımcı olacak size
tarafından
Kiz hic bi ise yaramadi 12 yasinda ağdaya basladim cok tuyluyum ben 19 yasindayim suan surekli yaptim ama ayni tas ayni hamam
(6,046 puan) tarafından
Bebeğim agdadan sonra limonlu tuzlu karışımı sürdün de mi etki görmedin yoksa sadece ağda mi
tarafından
Limonla tuz karisimini yaptim canim hemde 1 sene boyunca duzenli ama yok ise yaramadi bende. Bence hormonsal da olabilir benim tüylenmem cok çünkü
(765 puan) tarafından
Bildiğim kadarıyla limon tuz olayi ağda bölgesinde kararma varsa beyazlatmaya yarıyor abla tüy azalmasina değil .
-Reklam-
0 oy
(850 puan) tarafından
Tüy dökücü krem
(325 puan) tarafından
Canm sen kullanyr msn kullanyrsan marka önern var mı
(850 puan) tarafından
Ben lazere gidiyorum da genelde veet marka kullanıyorlar
0 oy
(1,335 puan) tarafından
Bende gebelikten sonra karinca yumurtasi yagi ve tuy sarartici kullanmayi dusunuyorum karinca yumurtası icin bi arkadasim ona cok iyi geldigini soylemisti tuy sararticiyida birinde gordum tuyler sarardigi icin yok gibi oluyordu ikisini kullansam bi fayda olur gibime geliyor denemekte fayda var
0 oy
(4,658 puan) tarafından

Denemedim ama instada gördüm baklayı ezip tüy çıkan yere sürünce o herden bi daha kıl tüy çıkmkyormuş

Ben zaman zaman limon sürerim ama bi faydası olmadı belki düzenli yapmadığım içindir

Karınca yumurtası yağını ve kremini denedim bekarken amam aman bi faydası olmadı

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 224 göst.
18 Şubat 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Efsun88 (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 396 göst.
25 Ağustos 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Yni.anne (36 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 263 göst.
0 oy
4 cevap 214 göst.
28 Şubat 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Küboşşşş (135 puan) tarafından soruldu

410,764 soru

12,360,153 cevap

41,421 kullanıcı

Kategoriler

...