+1 oy
1,112 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
Kızlar ben 3 senedir evliyim eşimle aramız ilk seneler çok güzel di güzel vakitler geçiriyorduk ama son bir sene dir eşim sürekli dışarda arkadaşlariyla takılıyor benle çocuğumu çok ilgisiz bırakıyor sürekli kahveye gider işten geldiği gibi 1 saat kalır sonra dışarı evde 1 yaşındaki oğlumla oturuyorum oyle gelmesini bekliyorum çok bunaldım bu hallerinden evde tutmam için napabilirm kizlar bana yardımcı olur musunuz çok mutsuzum

14 Cevaplar

+1 oy
(10,565 puan) tarafından
Boyle adamlar neden evlenip kadınların başını yakıyor ki :/
(3 puan) tarafından
Maalesef öyle
-Reklam-
0 oy
(7,116 puan) tarafından
Konuşmayı denedin mi hiç canım. Ne diyor ?
(3 puan) tarafından
Denedim çok hemde ama maalesef dinlemiyor bile bana karışma diyor
(7,116 puan) tarafından
Annesi babası ile konussan fayda eder mi acaba
(3 puan) tarafından
Beraber yaşıyoruz zaten söylememe gerek bile yok herşey ortada ilgisz sorumsuz işte
(7,116 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun :(
(3 puan) tarafından
Sağol cnm
0 oy
tarafından
Eşinle bu durumu konuştun mu 
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Kendine başka uğraşlar bul. Sosyal çevre edin. Üstüne gidersen daha talı gelir dışarısı. 
(3 puan) tarafından
Yani napsam bilmiyorum her yolu deniyorm
0 oy
(8,931 puan) tarafından
geldımı eve koyma bakam nolcek hergun hergun benım esım yapcak gıt nerde vakıt gecırdıysen ordaya gıt tekrar derım
0 oy
(284 puan) tarafından
Canım walla bu eşleri alttan almaya hiç gelmiyo ne kadar alttan alırsan o kadar ezilirsin bende 1 buçuk sene alttan aldım sonra gittim annemin ewine 2 ay gelmedim bosancaz dedim şuan 3 buçuk yıllık ewliyim got korkusuna bı pişman oldu 2 ay sonra ewe geldim ozurler filan .kaybetme korkusu olmadimmi yaramiyo erkeklere . Elhamdülillah şimdi 4 4 luk.ama 1 buçuk sene yaşadığımı bı ben bı Allah bilir . Annemin yanına gittiğim zaman kızım 5 aylıktı .
(3 puan) tarafından
Onu da denedim eğer gidersen bı daha geri gelme dedi bana boşanıriz olur biter dedi
(284 puan) tarafından
Gittiğinde kendinmi geri döndün surundurmedinmi
(3 puan) tarafından
Gitmeyi denedim ama gidemedim çünkü çocuk var onu düşündüm düzelir dedim işte hallederiz belki aşarız diye gitmedim
0 oy
(1,554 puan) tarafından
Evi otel gibi kullanan koca olmaz olsun bence böyle saçma seymi olur
0 oy
(3,442 puan) tarafından
Malesef sen bisey yapamazsın onun bunu düşünmesi ve yapmaması lazım 

Bizde 3 senedir evliyiz ve riskli gebelik yüzünden 7 aydır iliski yaşamıyoruz ben araya soğukluk girer diye çok korktum senin anlattıkların olur diye ama çok şükür ki eşim adam gibi adam olduğu için hiç bir fark olmadı aramızda 

Tabiki cikacak bazen ama her gün olmaz 
0 oy
(4,658 puan) tarafından
İçinde yoksa zor 
0 oy
(7,455 puan) tarafından
Açma kapıyı nerdeyse o saate kadar orda kalsın da aklı basına gelsin gelmiyorsa yapacak birşey yok bir ömür böyle geçmez sorumluluğunun farkına varmalı
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Kumar vs oynuyosa o illeti bırakıp da gelemez belki
0 oy
tarafından
Aynı benim adamı anlattın canım malesef öküzler ne yapsan da durmazlar 
0 oy
tarafından
Valla kuzum seni korkutmak istemem ama.bunu esine söyle benim amcam eve gelmezdi hep dışarıdayı esine ilgi göstermezdi gecen gün ölmüş 4 5 gün sonra bulundu karısı zaten gidiyor eve uğramıyor diye peşine düşmemiş 
0 oy
(264 puan) tarafından
Sen de akşamları evden çıkarken beni de arkadaşıma bırak de giyin süslen ne yapıyorsa swnde yap

İlgili sorular

0 oy
47 cevap 2,633 göst.
14 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 557 göst.
20 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ela94 (1,004 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 472 göst.
30 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (326 puan) tarafından soruldu

412,439 soru

12,416,406 cevap