0 oy
447 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar 51 günlük bebeğim var 1 saat süt sağdım 90 ml çıktı sizce iyimi göğsümü sıktığım zaman damla damla geliyor oda baya sıkınca kızımın karnı gurulduyor emerken hiç içiyor gibi ses gelmiyor sanki sadece memede duruyor hiç uyumadı aç mı acaba 90 ml dün akşam verdim ondan sonra hep emzirdim 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nasıl yanı 1 saat boyunca sureklı sağdın mı göğsünü 
tarafından
Ne yapacağım peki reflüsü de var bide uyuduğum zaman doluyor göğsüm süt geliyor ama hiç uyuyamıyorum kızım kolik :(
tarafından
Mama takvıyesı yap kuzum, 500 gramda az çünkü benım 1 kg alıyordu her ay tabı bebekler karşılaştırılmaz ama ben mama da vermıstım
tarafından
Hangi mama uygun olur reflüsü için
tarafından
ben bebelac gold kullandım ama bebekten bebeğe degısır bu dönüşümlü vermen lazım bunu da doktorla konuşman lazım kılosuna göre 2 aaatte bır ne kadar beslenmesi gerektıgını soylesın
tarafından
Tüh ya iki gün önce gitmiştim keşke konuşsaydim özel doktoru sürekli para ver bir mama sormak için de para vermek istemiyorum arasam telefonda ne söyleyebilir ki valla çok yoruldum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum bol sıvı tüketmiyonmu
tarafından
Tüketiyorum iki litre su içiyorum her gün neredeyse rezenede içiyorum iki fincan offf
0 oy
tarafından
Canım  1 saat sağım yapmak çok doğru değil. Sana da yazık. Ama bebek daha kuvvetli emer sağım makinesine göre aklında olsun. Kilo alımı çok az değil. Daha fazla olabilir tabi ama emzirdikçe artar inşallah. Doktorun yönlendirir seni. Doktor ver demedikçe mamaya başlama. Çok aklına takılıyorsa randevu al ve git doktora. 
tarafından
Zaten reflüsü var başlayamam mamaya

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 450 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 155 göst.
29 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Serapse (296 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 428 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Mervekrvl (982 puan) tarafından soruldu