0 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde (211 puan) tarafından
3 aylik bebegim var emzirirken uyuyor ve illa kucağımda olmak istiyor gece gündüz yerine koyduğum an ağlayıp kıyamet koparıyor ama bu durum beni çok yoruyor ne yapmaliyim 

4 Cevaplar

0 oy
(16,121 puan) tarafından
Yanına yat birlikte uyuyun. Daha küçücük  ve senin kokuna  ihtiyacı var. Biraz büyüdüğünde  istesende yatmaz seninle. 
(211 puan) tarafından
Benle uyuyor zaten ama bu ne kadar devam eder böyle gider diye korkuyorum
(16,121 puan) tarafından
Canım sana bir kitap tavsiyem var , adem güneş'in Doğal ebeveynlik kitabını okumalasin  mutlaka.  Çocuklarda güvenli bağlanmayı anlatıyor. Eğer bebekken yeterince yakın olmazsan o senden ayrılmakta zorlanır hep yapışık yaşarsınız ama sen şimdi yeterince temas halinde olursan o senden ayrılmaktan korkmaz. Çocuğun kendini güvende hissetmesi gerekiyor. Bebekler bizim gibi değiller , senin kokunu alamadığı anda senin onu bıraktığını falan düşünüyorlar.
(211 puan) tarafından
Hmm anladim oyle düşündüğü icin o kadar şiddetli ağlıyor demekki
-Reklam-
0 oy
(214 puan) tarafından
Canım çocuhun kollarını kundak gibi sar ama çok sıkma oynatamayacagi şekilde olsun o şekilde emzip yatır kipirdadigi için uyaniyordur
(211 puan) tarafından
Bugune kadar hiç kundak yapmadım ve uyurken çok hareketli hayatta uyumaz öyle kısıtlarsam:D
(214 puan) tarafından
Daha çok küçük canım hemen alışır 1 gün uğraşırsn en fazla hem boylelikle uyku süresini uzatan hareket ettiği için uyanıyor zatn ama bunu kimseye anlatamıyorum benimki de aynıydı sıki kundaga bende karşıyım ama elleri hareket etmeyince hem çabuk uyuyolar hemde uzun uyuyolar
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Emzik canım uyanacak gibi oldu mu ağzına ver benim kide 4 aylıkken aldı emzigi
(211 puan) tarafından
Ahh emse keşke emzik niyetine beni kullanıyor yavrum:)
(1,619 puan) tarafından
Benimkide öyleydi canım sen vermeyi dene yine benimki emerken uyuyup yatağına koyarken uyanır tekrar emerdi acliktan değil emmek istediginden tam yatağına koyarken verdim ağzına 2 3 sefer sonra aldı emziksiz olmuyor kız benimki 4 aydan sonra aldı dış kasiyici  niyetine emzik kullandı sürekli vermiyorum ama huzursuz olduğu zaman agzinda
0 oy
tarafından
Emzik kullanıyor mu bebeğin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 158 göst.
8 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Semraclk (144 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 74 göst.
25 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mrvd (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 234 göst.