Kızlar biz aşk evliliği yaptik hala da deliler gibi aşık bana eminim ama doğumuma az kaldı ölecekmişim gibi davranıyor ben sensiz yaşayamam sana bir şey olursa falan diyor gece derin uykusundayken ben çise çıkıyorum uzanıyorum nerdeydin falan diye korkarak soruyor acaba adama malum mu oldu ondan da korkuyorum gelip gidip pekmez iciriyor su getiriyor dışarı çıkalım istiyorsan diyor istediğin film varsa izleyelim askm diyor(( kıyafetlerime karışmıyor bana bakınca gözü doluyor flan falan
Yaa dogum psikolojisine girmisss ayyy kiyamam size masallah rabbim bozmasin agzinizin tadini korkma birak icinden geldigi gibi davransin evhamlanma eşin psikolojik olarak suan sadece sana adapte olmus hepsi bu
Kız maşallah ne kadar güzel eşin üzerine titriyor aynı psikolojiye kocam yerine ben girdim ya ölürsem kızıma sahip çık sakın evlenme diyorum saçma ***** konuşma bakışı atıyo bana sürekli
Çocugun annesi olmak çok büyükbir mertebedir ve bunun farkında ne mutlu sizd rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah duygusuz p.ezevenk olmasından iyidir
Ayy ne güzel tadını çıkarmaya bak
Benim doğum da ölüm riskim var di ona rağmen hiç buna benzer şeyler görmedim çok sanslisin
1,436,423 soru
23,620,698 cevap
306,788 kullanıcı