0 oy
146 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (19 puan) tarafından
Kizlar merhaba bebeğim 1 aylık ve kayınvalidem 1aydir bizimle kalıyor. 15 günlük olduğundan beri bebeğimde gaz sancıları başladı ve hala devam ediyor zor bir bebek yani. Gündüzleri uyandığında kahvaltı yapmak için bebeği salonda olan kayınvalideme veriyorum o arada ben hem kahvaltımı hem varsa işimi hallediyorum. Bebeğimde TV karsisinda uyumuş oluyor geldiğimde alıp yatağına götürmek istemiyorum uyanır diye hemde kayınvalideme ayıp olur diye. Akşamları da eşim alıyor çocuğu yine salona götürüyor uzakta olan kayinpederim halalari ile telefonu gözüne soka soka görüntülü konuşturuyor ve sonra yemek yemek için mutfağa gittiğimde yine TV karşısında kayınvalidem uyutmus oluyor. Yani ben bebeğimi emzirip gazını çıkarıyorum onun dışında geceleri ful beraberim. Bilmiyorum haksızlık mı yapıyorum diye kayınvalideme ama sese alışır diye korkuyorum ve kıskanıyorum da herhalde bebeğimi hep benim kucağımda olsun istiyorum. Yanlış mı düşünüyorum sizce haksızlik mi yapıyorum arada vicdan azabı duysam da yine de sonuçta onlarında torunu .

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence sese alışması bir sorun değil de sürekli tv karşısında durması ya da telefonda olması asıl sorun..
-Reklam-
0 oy
(5,292 puan) tarafından

Valla canim bir sure sonra 5 dakika bakanin elini ayagini opecek duruma  geleceksin  o 5 dakikada ne is yapabilirim diye dusunmekten vizdan azabi cekmeyede kiskanmayada vaktin kalmayacak

Ki bunda kiskanacak vicdan yapacak hicbirsey yok gule gule buyutun insallah<3

0 oy
tarafından
Sese alıssın nolacak kı asıl sessız ortama alısırsa skıntı. Yarın bırgun çıt dıye ses duysa uyanır dıger turlu. Ben bılerek uyuttugmda süpürgemı avıyorum ısımı yapıyorumkı ses duysun dıye. Sessızlıge alısması skntı olur 

Anladgm kadarıyla ılk bebegn . Kıskanman cok normal. Insan ustune tıtrıyo cocugun tabıkı ama kayınvalıdende onjn babannesı. Ona zarar verecek bısy yapmaz annesı içini rahat tut sen .
0 oy
tarafından
Bütün gün bırakmıyorsun heralde kaynananın elinde, çocuğun sanada ihtiyacı var işi hergun hergun yapma bence
0 oy
(669 puan) tarafından
Valla anne olduğumdan beri su hayattaki tek pişmanlığım göğsün yara oldu emzirmek için kendimi sıkmadım mama kolayıma kaçtı bı bunda pişmanım birde ses alistirmadigim için çok pişmanım ama TV konusunda ve telefon konusund adikkat etmelisiniz ileriki aylarda TV izlemesi vs sıkıntı birde telefon zaten radyasyon ama onun dışında insanın yanında böyle dinlendiren birileri olması çok çok mükemmel bişey ama kıskançlık için bişey diyemiycem ben eşimden bile kıskanıyordum :DD ama biraz kendini anlayıp uyanık kalmaya başlayınca bebeğe bakan biri olması çok iyi geliyo birde zor bı bebek diyorsun uyku problemi de yaşayabilirsin o yüzden ev işi yapmak yerine kendini pek yormadan fırsat buldukça dinlenmen çünkü yorgunluk sutude etkiliyor stres yapma kendine valla kaynananın da elini ayağını op canım ne diyim :) benim kız 19 aylık oldu kaynanam 2 defa gördü daha .7 km var aramızda sadece.
0 oy
(211 puan) tarafından
Keşke benim bebeğim de sese alışsaydı şimdi o uyuyunca parmak ucunda yürüyoruz :)
0 oy
tarafından
Ses sıkıntı değil canım bende sese alistirdim bana garip gelen TV karşısında uyumuş olması işin olur sonra o bebekle diyim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 46 göst.
8 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (493 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 76 göst.
29 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (349 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 403 göst.
20 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Dilaravedila (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 113 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,316 soru

12,443,939 cevap

46,090 kullanıcı

Kategoriler

...