Kizlar merhaba bebeğim 1 aylık ve kayınvalidem 1aydir bizimle kalıyor. 15 günlük olduğundan beri bebeğimde gaz sancıları başladı ve hala devam ediyor zor bir bebek yani. Gündüzleri uyandığında kahvaltı yapmak için bebeği salonda olan kayınvalideme veriyorum o arada ben hem kahvaltımı hem varsa işimi hallediyorum. Bebeğimde TV karsisinda uyumuş oluyor geldiğimde alıp yatağına götürmek istemiyorum uyanır diye hemde kayınvalideme ayıp olur diye. Akşamları da eşim alıyor çocuğu yine salona götürüyor uzakta olan kayinpederim halalari ile telefonu gözüne soka soka görüntülü konuşturuyor ve sonra yemek yemek için mutfağa gittiğimde yine TV karşısında kayınvalidem uyutmus oluyor. Yani ben bebeğimi emzirip gazını çıkarıyorum onun dışında geceleri ful beraberim. Bilmiyorum haksızlık mı yapıyorum diye kayınvalideme ama sese alışır diye korkuyorum ve kıskanıyorum da herhalde bebeğimi hep benim kucağımda olsun istiyorum. Yanlış mı düşünüyorum sizce haksızlik mi yapıyorum arada vicdan azabı duysam da yine de sonuçta onlarında torunu .