Bu tarz postlar denk gelmeye başladı yine ve içinizi rahatlatmaya geldim
Burada beni gebeliğimin ilk aylarından beri tanıyanlar var ve sezeryani nasıl öcü gibi gördüğümü normal diye direttigimi biliyorlar. Evet canlarım 9 ay boyunca normal doğum diye gezdim durdum ortada , her kontrole gidip gelişim de normal dogurabilirmisim vücudum uygunmuş diye de kırk tane post acmisimdir. Sezeryandan bu kadar korkma sebebim damar yolu + ameliyat olması (normal doğum da sanki damar yolu açılmıyor sjsjsjsjsj).
Neyse sabaha karşı saat 3 buçuk gibi uyandım wcye koştum birde ne göreyim nişan gelmiş , su sızıyor. O gün eltimgil bizde kaldılar çünkü doğum olacağını tahmin etmiştim ben. Saat yaklaşık 5'e kadar falan evde durdum yürüyüş yaptım otur kalk hareketi yaptım ve karnımın altından sızı şeklinde bir ağrı başladı. Tabi eşimi eltimi falan uyandırdım onlar hayretler içinde beni izliyorlar neden hastaneye gitmiyoruz da evde yürüyorsun diyorlar sjsjsjsjsj hastaneye indik 5:30 gibi yatışım yapıldı. Odaya geçtim üstümde bir tek atletim kaldı totomda kocaman hasta bezi
su gidiyor bir yandan efffsane tuvaletim var bir yandan meğer benim zipirik çatıya sıkışmış bende çıkarmaya çalışıyormuşum çocuğu sjsjsjsjsj bu arada da karşı odamda ki abla doğum yapmıştı onun yanına falan gittim göz aydın ettim ebeler beni gördükçe odaya geç diyorlar falan Fink attim katta , kız sen bana bir sancı gir en son doğum anında giren sanciymis zıkkım iki saat çıkmadı da kesilmedi de ama nasıl miyavliyorum öyle böyle değil
benim wcden çıkmadığımı fark etti hemşirenin teki anam odanın içi bir anda hemsirelerle ebelerle doldu otur bakalım şöyle edelim böyle edelim yok ben oturamiyorum bacaklarımın arasında bir şey var sjsjsjsjsj korkma korkma bebiş değil
neyse nöbetçi doktor geldi ne oldu ne bitti işte anlattılar yatağa doğru kalçanı koy muayene edeyim dedi tamam dedim baktı sedye getirin ameliyathaneyi hazırlayın arkadan salagin teki normal dogursun çatala alalım dedi ahahahahhh kadının yüzüne yüzüne bağırdı doktor sjsjsjsjsj sonra ben ameliyathaneye alındım o ara bir şey dayadilar sancısı çok yüksek dedi doktorcugum ayyy ameliyat toplam 8 dakika sürmüş ben hiç yoksa 10 kere rahat uyandım , kustum , bağırdım , hissettim sjsjsjsjsj en son da yoğun bakımda yaşlı bir tane amcanın yanındaydım o da narkozlu kafa sallayıp duruyor bende salladım o amcayla birlikte kafamı
Asıl bomba burası kız beni servise sakalli saçları falan beyaz bir amca çıkardı diyorum kimse inanmıyor sjsjsjsjsj bende dedim beni yokladilar
sonra ne mi oldu odaya girdim oğlumu kucağıma verdiler ulan dedim başıma neler getirdin
şaka şaka ehehehehh görünce öyle hoş oldu ki içim sadece kokusunu çektim içime her şey geçti gitti ♥️
Uzun oldu ama korkmayın deli dolu olun ilk doğum yapan biz değiliz son doğum yapan da siz olmayacaksınız.
Her şeeeeeyyy bebiskolar içiiiiiin ! ❤️