0 oy
600 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
teyzeleri minik metehan  ımız çok kustuğu için beslenemiyor serumla besliyorlarsali günü  çıkacaktık  ama daha uzun kalıcakmişız  cumaya kadar bile kalabilirmiş  beni ememiyor  benim sütüm gelecek ama ememediği için gelmiyor sağıyorum ama taş gibi oldular ve ağrıyorlar sağarken peynirimsi  süt geliyor dua edermisiniz metehanimiza elimde değil çocuk gibi ağlıyorum annelik çok güzel birşeymiş

15 Cevaplar

0 oy
(1,351 puan) tarafından
Dualarım seninle canım en kısa de sağlıkla birlikte evinize dönün inşallah 
tarafından
inşallah bitanem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum benim ya allahım size yardım etsin sağmak çok zor annem yapardı valla kadın artık çığlık atardı inşallah en kısa zamanda ileşir de evinize gidersiniz 
tarafından
amin kuzum inşallah
0 oy
tarafından
Sen sütünü sağıp depolamaya devam canım benim begin kaka sini yediği için ne yazık ki Bir süre kusması okur ağlama şükür ki tedavi okuyor ya dermansız dert olsaydı allah korusun boşa  üzme kendini allahin izniyle bebeğin çıkacak kuvezden o zamana kadar elektrik makine ile mümkünse sağ sütünü ve depola ilk sütler çok önemli çünkü 
tarafından
tamam kuzum eşime söyleyimde alsın benim pompam  el pompası
tarafından
Hastanedeysen daha oraya bi sor canım varsa orada elektrikli pompa orda sağ yoksa eğer satın alırsınız
tarafından
hastanedeyim  kuzum sordum yokmuş fiyatlarida  çok pahalı
0 oy
tarafından
Üzülme bol bol sagmaya devam et sicak havlu koyun. Hastaneye bi sorun onlarda hastane tipi pompa vardir daha iyi çeker. Sut kanallarin tıkanmasın dikkat et
tarafından
çok sağol kuzum sağıyorum ama el pompasıyla  ne kadar çekiyor bilmiyorum
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Bnm bebeğim de kusmadan üç gün hastane de yattı emmedigi için bn bile Ateş titreme çok fena göğüs ağrısı cekmistim süt bebek cekse öyle olmaz aslında bn yine de serum verilirken 3 saat de bir falan 10dk emzirdim Ama yine de Dr susuz kalmış demişti.. sar sarmala az da olsa dene bnce kuzum süt kanalları tıkanmasın dikkatli ol
tarafından
sürekli  pompayla  sağıyorum  kuzum ama  ameliyatım  çok ağrıdığı  için oturamıyorum uzun süre
(6,920 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun üzülme bunlar da atlatiliyor yeter ki sağlıklı olsunlar da :) :*
tarafından
inşallah bitanem
0 oy
(527 puan) tarafından
O süt çıkması gerekiyor bence pompayla sağ ki sutun iyce  gelsin o süt kalmasın içinde göğüslerin maf olur sağlıkla evine donersin insalah
tarafından
amin kuzum inşallah  pompayla sağıyorum kuzum ama yine de ağrıyor
0 oy
tarafından
Dualarımızdasınız küçük eylül doğumlu miniğim ❤️ inşaallah ne ise sıkıntısı düzelir. Annesütüne kavuşur kuzum benim.

Sen sütünü sağ tatlım göğsünde bekletme hatta makineyle sağıp, poşetleyip dolaba koy tarih yazarak ki ilk sütün ya onun içeriği çok çok daha güçlü sonradan içer bebeğim.
tarafından
amin kuzum ya inşallah  sağdığımı  hemşire istiyor  götürüyorum dolaba koyuyorlar
0 oy
tarafından
Ağlama kız kendine yetecek kadar beslenmeyi öğrenince çıkarıyorlar inşallah minik metehan toparlar evine neşe getirir Bi an evvel 
tarafından
inşallah  teyzesi gece yatırmasın gündüz huysuzluk yapsın hepsine razıyım
tarafından
Hahah :)))) hele Bi eve gidin 2 aylık falan olsun öyle konuşalım bu konuyu :))))
tarafından
:) hadi inşallah
0 oy
tarafından
Canım elektrikli süt sağma makinasını al o çok işe yarıyor benim sezeryandan iki gün sonra hemen çok çok akmaya başladı sütüm
tarafından
fiyatları pahalı kuzum sen ne kadar a almıştın
tarafından
Canım ben almamıştim arkadaşım sağolsun o verdi onunkini kullandım
0 oy
(1,932 puan) tarafından
İnşallah bebisin duzelir en yakın zamanda canim
tarafından
inşallah  bitanem
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Bu günlerde gececk annesi allah bagislasin inşallah 
tarafından
amin kuzum  ya o iyi olsunda allahın izniyle
(3,141 puan) tarafından
Inşallah kuzum.
0 oy
(1,887 puan) tarafından
Kuzum benin ya tez zamanda sağlıklı bişekilde evinize dönersiniz inşallah 
tarafından
amin inşallah  evimi çok özledim bebeğimi de alıp gitmeyi  çok istiyorum
0 oy
tarafından
gecmis olsun canim benim 
tarafından
sağol kuzum  allah razı olsun
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Bol bol sağmaya devam et canım. Duş al her gün. Ve uyuyabildigin kadar uyu. Geçmiş olsun ❤️
tarafından
çok sağol kuzum evimize gitmeyi çok istiyorum ama bebeğimi de hastanede bırakmak istemiyorum
(1,634 puan) tarafından
Üzme canını sütün kaçar. Bugünler biter gider. Bebişin büyür ☺️
tarafından
inşallah bitanem
0 oy
tarafından
En kısa zamanda kavuşursunuz inşallah ya göğüslerini boşaltmadan bırakma bak başına iş açarsın mastit olursun ağrı yapar sağ sağ vaz geçme elinle de sagmayi dene gelecek düzelecek mutlaka senin sütüne ihtiyacı var en önemlisi o 
tarafından
oldu zaten sanırım kuzum kolumun altı bile ağrıyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 141 göst.
15 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Caglamira (44 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 71 göst.

Kategoriler

1,436,423 soru

23,620,698 cevap

306,788 kullanıcı