0 oy
344 göst.
Diğer kategorisinde (1,662 puan) tarafından
Mesela biri ile kavga etdiniz kendince oda haklı sizde haklısınız bir addım atacaksınız ama geri mi irelimi bilmuyorsunuz ve Allahdan karşınıza bir işaret çıkarmasını istiyorsunuz ... Mesela en ufak bir şey bir post çıkıyor karşınıza Müslümanlar affedenlerdir ... Aff edermisiniz ... Ve bu postun tesadüf olduğunumu düşünürsünüz ... Mesela ben karşımıza çıkan her şeyin bir işaret olduğunu düşünürüm

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hicbir şey tesadüf değildir 
-Reklam-
0 oy
(6,335 puan) tarafından
Ay Allah affetsin yanlis anlama ama boncuk boylr herseyi isaret olarak goruyordu ya aklima o geldi☺
(1,662 puan) tarafından
Boncuk yaaa Allah güldürsün sizide ama tesadüfe inanmam
(888 puan) tarafından
Valla kahkaha attim:))))
(6,335 puan) tarafından
Aminnn hepimiz gulelim insAllah ☺
(324 puan) tarafından
Boncuk boylr ne ki yabancı kaldm
(1,662 puan) tarafından
Kırmızı odada vardı boncuk karakteri şizofrendi qaliba başına gelen her şeyi bir çeye işaret sanıyordu gördüklerini falan
0 oy
tarafından
Kavga ettiğim kişi sevip değer verdiğim biriyse karşılıklı olarak ilk adımı atarım ama varlığı dert yokluğu belli etmeyen biri ise asla dönüp bakmam bile
0 oy
tarafından
Kişiye göre olaya göre duruma göre değişir. Mesela benim için önemli biriyse  çabalarım gerekirse affederim ama normalde kolay insan harcarim. Direkt silerim. Güven gitti mi bende daha geri gelmez.
(1,662 puan) tarafından
Aslında konu affetme değildi de yani örnek verdim karşınıza çıkanlar sizce tesadüd mü yoksa olayların gidişatına işaretmi
tarafından
Herşeye anlam yüklememek gerek bence.
tarafından
Ama şu da var tesadüf diye birşey yoktur. Tevafuktur o....
(1,662 puan) tarafından
Aynen canım bencede
0 oy
(801 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Daha biraz önce basima geldi:D 3 günlük dünya dünü unutamayan bugünü yaşayamaz. Öyle de düşünmüyorum tesadüflere inanmam

0 oy
tarafından
Ben biraz kindarim.ama.konusursa konusurm benden büyükse çok.uzatmam..
0 oy
(11,483 puan) tarafından
Yengem ile tartıştım bana göre ben haklıyım ona göre o. Sildim numarasını ortamlara girince konuşmuyoruz  ben kırıldığım için adım atmıyorum oda burnunu yerden almaz 
0 oy
tarafından
Bi tek müslüman ben miyim diye düşünürüm,karşı taraf gelsin ilk adımı o atsın.muslumanlik bana mı has sadece. Ondan sonra g*tü kalkıyor milletin ve hep senden bekliyor 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,661 göst.
0 oy
4 cevap 347 göst.
24 Mart 2022 Diğer kategorisinde 021821 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 126 göst.
16 Kasım 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Hiros4434 (488 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 727 göst.
24 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,735 soru

12,317,450 cevap

38,870 kullanıcı

Kategoriler

...