0 oy
714 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Biraz uzun şimdiden özür dilerim kızlar eşimle aynı işyerinde çalışıyorduk ben bunu görür görmez aşık oldum zaten hemen sohbeti kurdum ben instasını falan aldım konuşuyoruz benim de çok yakın bir kız arkadaşım var benim insta şifrem onda onun ki bende falan böyle işte dedim bana bu çocuğu ayarla ******** çocuğu kendine ayarlamış bunlar sevgili oldu çocuğu da demiş ki işte adım satiye ben dedim ona instasını öğren diye falan böyle ben tabi o olaydan sonra ikisiyle de konuşmuyorum bunlar nişanlandı sonra ayrıldılar aradan uzun bi zaman geçti aynı iş yerinde çalıştığımız için illaki konuşuyoruz buralar çok uzun hiç girmiyorum detaylara biz sevgili olduk 1 sene falan ilişkimiz devam etti istemeye geldiler bizimkiler kabul etmedi benim zorumla söz oldu ama onun ailesi de beni istemedi bizi ayırdılar aynı işyerinde çalıştığımız için kopamadık eşimle kaçtık daha doğrusu o beni kaçırdı gel konuşalım dedi buluştuk kaçırdı beni 2 ay sonra ailemle barıştık düğün oldu falan 6 aylık oğlum var hala aklıma geldikçe çok kötü oluyorum ailemi geri de bıraktım hayallerim vardı hiçbiri olmadı ve şimdi de bu düşünceler yüzünden sağlık problemleri yaşıyorum sonuçta herşey geride kaldı barıştık ama ben bu durumu aşamıyorum sadece anlatmak istedim çünkü kimseyle konuşamıyorum

12 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Ay ben burda daha neler okuycam acaba kız o adamdan başka adam kalmadı mı sandın 
tarafından
İnanın dışarıdan o şekilde yorumlamak çok kolay kimse başına gelmeden bilemez yaptığım şeyi savunmuyorum ama benim kaderimde de bu varmış ya da o anın verdiği cahillik
(6,684 puan) tarafından
Elif  aynen katiliyorum ben yerindee olsaydim o adamla evlenmeyi birak tek kelime konusmazdim bile..
tarafından
Dediğim gibi dışarıdan yorumlamak çok kolay kimse başına gelmeden bilemez yargılamak yerine keşke anlamaya çalışsan
-Reklam-
0 oy
(2,029 puan) tarafından
Esinle mutluysan ailende yanindaysa daha ne takiyorsun unut gitsin
tarafından
1,5sene oldu canım çok denedim oğlum da var şimdi o kadar çok ilgileniyorlar ki onlar unuttu ben unutmadım ya da onlar da benim gibi unutmuyorlar içlerinde yaşıyorlar
0 oy
tarafından
bır destek al ıstersen yada ıcınde uhte kalan seylerı yapmaya calıs uzme kndını yuvana bak
tarafından
En büyük hayalim babamın evinden gelinlikle çıkmaktı Allah razı olsun babam izin verdi çıktım böyle işte isteme söz oldu ama nişan olmadı nişan bohcası ev düzme falan olmadı ya onlar çok koyuyor
0 oy
tarafından
Geçmişe donup keşke demenin bir anlamı yokki ..geriye dönüp duzeltemezsin..belki kötü şekilde.bazi şeyler olmuş ama. Şuana odaklan .olan olmuş artık..şuan ki kafa yaoin olsa geçmişte dönsen yapmažsin belki .ailen barismissin..umarım eşin de seni pişman etmez.hic bisiy için kıymetini.anlar cnm...Allah anne babalara  çocuklarını gelinlik damatlikla görmeyi nasip etsin..benimde bir kızım var..sende düşünme bence artık..
tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
tarafından

Bende kaçarak evlendim bizde mecbur kaldık ama kısa sürede herşey tatlıya bağlandı çok şükür

Ne gibi sağlık sorunun var ? 

Ve neden bu durumu aşamıyosun ki seni zorlayan ne peki?

tarafından
Epilepsi tanısı koydu doktorlar bilmiyorum aileme çok bağlıydım özellikle babama bilirisin kızlar babalarına aşık olur benimki de öyleydi en çok da babamdan ayrı kalmak onun gözünden akan yaşlara sebep olduğumu bilmek yaralıyor en çok da bu yüzden hamileliğim bile sıkıntılı geçti doğumdan sonra epilepsi tanısı koydular tansiyon düşüklüğü yaşıyorum arada bayılma falan geliyor iyi değilim kendimden değil en çok oğlumdan korkuyorum
tarafından
Rabbim şifa versin inşaallah yaa evde tek kalınca nöbete geçirirsem eğer oğluma kim bakar korkusu ile yaşıyorsun dimi
tarafından
Aynen öyle canım korkuyorum
0 oy
(932 puan) tarafından
Canım ben seni anlıyorum annem kaçarak evlenmiş hep der ki 50 yaşımı geçtim köyden biriyle karşılaşsam sen falancanın kaçan kızımısin diye sorarlar yapıştı üstüme der ama bence asıl annem hiç unutamadı gözlemim bu oldu çünkü biz insanlar yarım kalan şeyleri kafamızda sürekli düşünmeye programıyız 
tarafından
Dışarıda ki insanlar ne derlerse desinler ailemin yüzüne bakarken o kırgın bakışlarını görmek beni daha çok yaralıyor
(932 puan) tarafından
Kimse kimseye unutturmuyor işte senin mahcup duruşunda onlara unutturmuyor birlikte iyileseceksiniz
tarafından
İyileşir miyiz sence
(932 puan) tarafından
Tabiki iyilesirsiniz canım ...
0 oy
(7,737 puan) tarafından
Instagram da barış muslu var onu takip et travma olmuş sende onu cozmen lazim
tarafından
Tamam canım
0 oy
(182 puan) tarafından
Bende ayni durumdaydim inan cok zor demi ben kacmadim ama kacmak istedim hemde istemeyerek bak bende anlatayim sana benim durumumda su benim gencligim deli dolu gecti kimse bana karisamazdi karistirtmazdim da gece arkadaslarimla sahilde otururdum sohbet muhabbet annem cok beklerdi beni ama gitmezdim cahillik iste simdiki aklim olsa yaparmiuim sabaha kadar gelmedigim gunler oldu ve bunun gibi nice sey sonra annem artik dayanamadi beni babama gonderdi cezalandirdi 3 ay kalicaktim ama babam da evli 4 tane de onun cocugu var ve o kadin asla beni sevmedi hayatta hic gulmedim zaten buyuzden hep sevgiyi disarda aradim kadin o evde beni istemiyordu bunu babama da aksettiriyordu ama her seferinde benim yuzumden kavga ederlerdi babama cok uzulurdum benin icin yuvasini bozuyor diye ama artik benim de canima yetmisti o kadin bi sebeb yuzunden anladamadigimiz icin bana tokat atti ve cocuklari biyandan bunaltiyo her gun evleri bana roplatirdi yemegi ben yapardim copleri ben atardim cocugun gece sutune bile ben kalkardim arrik kurtulmak kacmak istedim ve babama ben evlencem dedim ilk istemedi ama sonra yurt disina git hayatin kurtulur dedi ve buldugu ilk bizim koylu bi insanla evlendim evet cok sacma ama ordan kurtulmak istedim simdi ise gecmisimi ozluyorum evlendim buraya geldim ama inan bana cok zor gunler geciriyorum 9 aylik bebegim ve ben tek basimayiz esim her gun disarda ask evliligi yapmadim ben bunlari dusunmekten 2 senedir bendede panik atak gelisti ve inan cok zor birsey kendisi 
tarafından
Allah yardımcın olsun canım inan gerçekten kimse başına gelmeden anlamıyor şimdi bende bebeğinden korkuyorum bana bişey olursa o ne yapar diye
(182 puan) tarafından
Evet bende oyleyim
0 oy
(51,556 puan) tarafından
hayirlisi olsun hakkinda olan olmuş artık
tarafından
Öyle geçmişi geri getiremem
0 oy
(106 puan) tarafından
Canım benim. Bende kaçarak evlendim. Ailem başta istemedi simdi en sevdikleri damadı oldu. Korona dönemine yasaklara denk geldi tam salon düğün olacak dedim yasaklandı ne düğünüm oldu ne gelinliğim aklına gelen hiç biseyim olmadı. İçimde kaldı. 8 aylık oğlum var. Aileyle aramız düzeldi sorun yok ama dediğin gibi hayallerim yarım kaldı bı düğün olsun bı fotograf bile görsem etkileniyorum şuan. Ama elhamdülillah bunun dışında mutluyum eşimi seviyorum. Sende eşinle iyiysen mecbur önümüze bakmak zorundayız o günleri geri getiremiyoruz maalesef
tarafından
Aynen öyle canım yapacak bişey yok oğlun var ama düğün yapamadan bile bence en azından gelinlik giyip dış çekim yapabilirsin ben 3 aylık hamileydim düğün yaptığımda ve düşük riskim vardı
(106 puan) tarafından
Düşündük canim da hamileliğim de aynı yasaklarda idi zaten doğdu falan derken daha yeni yeni biseyler normale dönüyor. Çok istiyorjm dediğin gibi bı çekim yapmayı.. nasip olursa bakalım içim gidiyor hala gördükçe gelinlik falan
tarafından
İnşallah içinde kalmaz sende yaparsın hiçbişey için geç değil
(106 puan) tarafından
İnşallah hayırlısı olsun
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Canım benim bende yaptım böyle bir hatayı kaçmak çok kötü inan ki ne kadar sevsen de çok sorunlar çıkıyor Allah yardımcın olsun
tarafından
Amin canım

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,263 göst.
17 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sumeyyegoleli0909 (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,371 göst.
25 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Melek8663 (843 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 346 göst.
24 Mart 2022 Diğer kategorisinde 021821 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 343 göst.
8 Aralık 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu

409,702 soru

12,316,303 cevap

38,839 kullanıcı