Böyle düşünürseniz zaten ister istemez çekersiniz kalbinize hiç almamanız gerekirdi şu saatten sonra giydirmeyin bence en ufak rahatsızlığı huysuzluğu bundan bileceksiniz bildikçe korkacaksınız korktukça çekeceksiniz kendinize. En baştan aklınıza gelmeseydi böyle şeyler giydirirdiniz hiçbişey de olmazdı ama kalbinize girdi artık bu duygu bence boşverin
Korkma canım günahsız bebeğe musallat olacak değiller iyi niyetinden örmüş tedirgin ola bilirisn normal ama endişelenme Rabbim korkur onları:)
Birşey olmaz canım sen iyi niyetli düşün giydir aklına getirme öyle şeyleri
Musallat kişinin kendine aittir elinin değdiği gelip rahatsız edecek değil bilmediğiniz çok şey var düşünceniz yanlıs siz korktukca ve yargıladıkca kendi üzerinize zaten çekersiniz dünyaya her birimiz bizden olmayan bir varlıkla dünyaya geliyoruz amellerimiz ve niyetlerimiz aldığımız dualar veya ahlar dan dolayı bizle doğan ya buyuyup bize musallat oluyor ama amel niyet temizse bizimle kalmıyor örgüden musallat geçmez öyle olsa kadının gezdiği baktığı gördğğğ herkesi rahatsız eder en basiti kaynananızı rahatsız eder. Kadın ilmihal i açın okuyun bilgi edinin
Canım nıyet onemlı bısey.Kaynanan bıle bıle nıye ördürüyo bir.Bı de kadın ılmek ılmek orerken belkı de kötülük aşıladı bılemezsın.Ben giydirmezdim şahsen evıme bıle koymazdım açık diyim.
Bence arada uc harflilerin gelip rahatsiz etmesini oda istemiyodur kadin napsin yasamasin mi ordugu orgude nolcak bence korkma
Sen o kıyafetleri giydirirken ayetle kursu oku inşallah hiç bişey olmaz
Ben de tedirgin oluyorum öyle şeylerden. Kendi öldüğüm şeyi abdestsiz elime almıyorum mesela. Zaten genelde abdestli gezmeye çalışıyorum hep sıkıntı olmuyor o yüzden.
1,486,335 soru
24,299,825 cevap
343,989 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın