0 oy
599 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
kizim 20 aylik poposu pisik oldugu icin gun icinde bez baglamiyodum sık sık wc goruyorum ve buna alıştı dunden beri bez bagladigim zaman asla durdurmıyor çıkartıyor çişinin geldigini de söylemiyor ben sorunca aklina geliyor ve o sekilde gidiyoruz erken egitim veren oldu mu ? egitim verenler neler yapti nasil yapti anlatirmisiniz 

5 Cevaplar

+1 oy
(120 puan) tarafından
Bende bekliyim burda yakında başlayacam insllh 
tarafından
2.nin gekmesine ne kadar var bilmem ama biraktirabilirsen simdiden başla madem 13 gunluk bi bebisim daha var ikisiyle birlikte cok zorlaniyorum 2 gundur
(120 puan) tarafından
Bir buçuk ay kaldı doğuma vala çok zorlanacam önümü görebiliyorm
tarafından
ahh kuzum bende öyle diyordum ama doğduktan sonra daha zor

biri 20 aylık biri 13 günlük akşam nasil oluyor anlamiyotum kendimi nasil yatağa atsam diye bakıyorum
(120 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun inşallah
tarafından
aminn
-Reklam-
+1 oy
(5,123 puan) tarafından
Alıştırma külot alabilrsin

Küçük daha kızınnhazır olmayabilir eğitime
tarafından
bez baglatmiyor çişini de söylemiyor  bu hazir olmadiginin belirtisi mi zamanla alisirmi
(5,123 puan) tarafından
Zamanla alışır, önce o kavramlar ne demek olduğunu beyninde algılaması lazım zamanla oluyor
tarafından
anladım canm peki nasil sabredicem bazen cinnet gecirwcek gibi oliyorum 13 gunluk de bebegim var  kiziyorum cok kendimi tutamıyorum  :-(
(5,123 puan) tarafından
Allah kolaylık versin ya. İşte en pratik şimdilik o kulotlar yoksa her yeri batırır
tarafından
evet kuzum en cok ona sinirleniyorum ne yalan soylim

alıştırma kulodu kac tane olmasi lazim
0 oy
(386 puan) tarafından
Canım ben önce fisher priceın eğitici tuvaletini almıştım kızımla beraber tuvalete gidiyorduk ilk zamanlar oyunla öğrettim pepenin tuvalet şarkısı var kukulinin de tuvalete hay hay beze bay bay şarkısı var hep onları dinlettim ve her çişini kakasını tuvaletine yaptıktan sonra ona ödül belirledim tabiki ilk zamanlar unutmalar altına kaçırmalar oluyor ama inan bana zorluğu 1 ay ve ben gece hiç bez bağlamadım gerileme olmasın diye alıştırma külodu giydirdim altına yapmasına da müsaade ettim ve bi 5 dk öyle durdu üzerini değiştirmedim zamanla altına yapmaması gerektiğini anladı ve yapmamaya başladı gece kaçırmalar oluyordu ondada yatağına alez ve bebek alt örtüleri oluyor muşamba gibi ondan serdim hışır hışır rahatsız oldu bende neden serdiğmi anlattım annecim söz veriyorum bir daha yapmıycam dedi odur budur yapmaz çok nadir hasta olduğunda 1 sefer geceleri yapar. 
(386 puan) tarafından
Birde sürekli sorma çişin var mı tuvaletin var mı diye çocuk o sorulardan da bunalıyor yeğenime annesi habire öyle sorardı çocuk içine kapandı 1 sene konuşmadı. Ama eğer bez istemiyorsa zorla bağlama canım altına.
tarafından
anladim canm lazimligi var ama ona oturmak istemiyor dirwk tuvalete yapmak istiyor bunda da ya suyla oynuyor ya fircayla sabit kalmiyo kalasını veya cisini yapinca kendisi de mutlu oluyor alkis yapiyorum ödül olarak birşey yapmadım yani ama benim dusuncem simdi cisini soylemiylr alisinca soyler mi sen egitim verdiginde ne kadardi ?
tarafından
sık *** sormuyotum canm
(386 puan) tarafından
Benimkide 22 aylıktı biz bezi komple çıkardık ve gece gündüz hiç bağlamadık. Oynasın canım istediğiyle bir süre sonra ondan da sıkılıcak inan bana eğer kısıtlarsan daha çok cazip geliyor. Mutlaka alışınca çişlerini söylüyorlar hatta ilk zamanlar kızım anne çiş diyordu ve der demez altına yapıyordu olsun kızım bir dahaki sefere tuvalete yetişiriz diyordum ve zamanla alıştı çok uzun sürmüyor inan bana gündüz tuvalet eğitimi 1 ay sürdü bizde gece tuvalet eğitiminde de akşamları çok su, süt, meyve suyu veya sulu meyveler vermedim. Bide eğitimi verirken çocuğun psikolojik şartlara da elverişli olması lazım yani ev taşıması, Allah korusun eşinle ayrılma, yeni kardeş,yada ilk başlarda kendi evinden başka uzun süre başka bir yerde kalma söz konusu olduğunda çocuk adapte olmakta zorlanıyor.
0 oy
(7,523 puan) tarafından

Valla ben ne alıştırma kilodu aldım nede başka bir şey :angel: sadece 3 ay don yıkadım. 4 ayın basında  eliyle beni  etegimden tutup lazimliga doğru :D MAŞALLAH  yavruma.. hâlâ 29 aylık demez  çiş filan.. Bu son 2 aydır rahatım altına kaçırmıyor.  Ishal olursa arada bir  tutamıyor dona eder, olsun bunada şükür:)) Burdakiler bilen bilir çok çektik şükür başardık.

tarafından
hmm anladim canm kac aylikti

bide 13 günlük lohusayim bebişim var yeni ikisiyle epey zor oluyo bana
0 oy
tarafından
post uste cık 

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 550 göst.
29 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Dertli ana (270 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 361 göst.
8 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Furkimmmmm (119 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 111 göst.
19 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,864 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,090 soru

24,455,698 cevap

354,309 kullanıcı

...