0 oy
218 göst.
Diğer kategorisinde (62 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 6 aylık memeyi emerken bırakıyor çekiyor ittiriyor kafasını çeviriyor bi o memeye bi bu memeye savaş veriyoruz. Ağlamıyorda ağlamadıgı için doyuyor sandım hep ama çok az kilo almış. Biberon ile verince hiç öyle yapmıyor hepsini içiyor. Sütüm yok desem makineyle çekince geliyor eskisi kadar çok olmasa da geliyor yine biraz onu bitirip sonra doymasa anlarım ama emmiyor memeyi ağzına alıp oynuyor sadece. Ne sıkıntısı olabilir kızlar çok üzülüyorum artık sanırım bu gidişle emmeyi birakicak emzirme danışmanlığı alan oldu mu aranızda önerir misiniz gerçekten çok fazla kafama takıyorum

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
burnu tıkalı olabilirmi
(62 puan) tarafından
Yok değil rahat nefes alıyor ama dişleri kaşınıyor bu ara ondan olabilir mi acaba
tarafından
olabilir canm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim de bir ara öyle yapıyordu ama çok zorladım emsin diye sık sık emzirmeye çalıştım neler çektim canim ahhhh çok şükür geri tuttu dişlerinden olabilir 
(62 puan) tarafından
Dişleri çıkıyor zaten bu ara ama biberonu versem çok güzel emiyor anlamadım gitti ya
0 oy
(285 puan) tarafından
Diş sancisindan olabilir mi ? Kulağı agriyimca falan da yapabiliyor bebeler korkma emmeyi bırakmas 
(62 puan) tarafından
Ard arda iki dişi çıktı hala daha damarları kaşınıyor ama biberonu emiyor hiç sıkıntısız, :(
(285 puan) tarafından
Ağrısı vardır canım memede iyice kasiyolar dişlerini. Sen emzir gene de sağ arada sütünü de bişey olmaz inşallah
0 oy
tarafından
Benim bebem de öyle oldu sütüm kesildi simdi mama da yemiyor 
(62 puan) tarafından
Benimde yavaş yavaş azalıyor artık emmedigi için ne zoru var bi anlasam
tarafından
Çok zor nedense tutmuyolar eskiden hiç oyle değilmiş
0 oy
tarafından
Biberonu ne sıklikla veriyosun
(62 puan) tarafından
Haftada iki üç kez en fazla çok vermedim hiç doğduğundan beri
tarafından
Meme reddi yaşiyo olabilir verme biberonu memeyi birakmasn memeyi almadigi zaman bebegi yataga yatir sende yanina uzan öyle emzirmeyi dene genelde öyle daha iyi tutuyolar bn kizimda meme reddi yasarken o sekil emziriodum yada uyku arasi veriodum baska türlü almiodu memeyi sık sık emzirmeye zorla yoksa birakir
0 oy
tarafından
normal sen israr edip icirmeye calis buyudukleri icin devamli etrafa bakma cabasindalar..
0 oy
tarafından
Sütün tazyikli olabilir ( yatarak emzirirsen çok rahat emer eğer tazyik varsa) 

Kanalların tam açılmamış olabilir ( elle sağım yaparken bir kaç delik varsa açılmıştır. Ama uc veya daha az delik varsa açılmamistir tek çare çok emmesi) 

Bebeğin memeyi keşfediyor olabilir bu zamanla kendi kendine geçer.

Bebeğin biberon gibi kolaycik süt gelsin istiyor olabilir. Bunun da tek çaresi biberonu birakmak 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 485 göst.
0 oy
2 cevap 58 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Humakus (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 55 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (313 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 108 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Seherl (844 puan) tarafından soruldu