0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde (62 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Dün post açmıştım emerken kafasını çeviriyo çekmiyo çekip bırakıyo boğuşuyor diye. Artık o emmedikce sütüm de azaldı belki onun içinde emmek istemiyor. Çok yoruldum bu sütüm geldi sütüm gitti muhabbetinden ne yaptıysam olmadı beceremedim emzirme işini. Çok üzülüyorum şuanda bile gözlerim dolu yaziyorum bunu. Her yolu denedim her tarifi denedim her emzirme pozisyonunu denedim sorun ne bi türlü anlamadım. Bu emzirme konusu benim için çok hassas biri niye böyle emiyo dese bile hüngür hüngür ağlamaya başlıyorum tersliyorum. Kendimi çok yiprattigimi farkettim sizce ne yapmalıyım kızlar ya nolur bana akıl verin

8 Cevaplar

0 oy
(4,695 puan) tarafından
Sizin sütünüzün bir damlası bile onun için şifa ek olarak mamaya başla istersen ama ne kadar sütunu içse o kadar onun için sağlık demek sakın vazgeçme 
(62 puan) tarafından
Zaten öyle diyorum ama  kendi bırakmadan ben bırakamam ne olursa olsun ama çokta yıprandım yalan yok :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Meme reddinin geri dönüşü vardir, uykuda emzirmeyi deneyin, dusta emzirmeyi deneyin, gezerek emzirmeyi deneyin, keyifli oldugu zamanlarda teklif edin. Sagip verin. Su korona zamaninda en sifali sey anne sutu.
(62 puan) tarafından
Tam olarak meme reddi mi onuda anlamıyorum ki memeye geliyo ama emmiyo oyun oynuyo. Duşta denemedim onu da deniyim teşekkür ederim:(
tarafından
Tam meme reddi degil ama baslari. Diger arkadaslar da guzel oneriler yazmis, üzülüyorsunuz ama biraz daha cabalarsaniz ise yaracagini düşünüyorum. Bazi emzirme gruplarında pipates topu uzerinde ziplayarak emzirenlerin oldugunu da okumustum, amac yeter ki emsin.
0 oy
(954 puan) tarafından
Bu aylarda bebek çok meraklı oluyorlar kimsenin olmadığı karanlık odaya geçip öyle deneyin bi de ağzına bi bakın bu aralar bebeklerin ağzında yara oluyor salgın gibi
(62 puan) tarafından
Ağzına baktım yara yok dış çıkarma dönemide ondan olur mu acaba ama biberonu çok rahat alıyor
0 oy
tarafından
Bende çok.gozyasi döktüm bu emzirme yuzunden ama en azindan 1 yasina kadar sabret canm emzir sonra mamasini ver 1 damlada olsa yutsun
(62 puan) tarafından
Peki ne kadar emzirebildin çok korkuyorum sütüm biticek diye
tarafından
14 ayliga kadar zar zor emzirdim yettigi yere kadar kasma kendini
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Benim kızımda oyleydi canım ama hic bıraktırmadım uyku sersemiyken yanına yattim emzirdim
(62 puan) tarafından
biraktircam desemde o bırakmadan biraktiramam zaten inşallah bende bi yolunu bulabilirim
(2,128 puan) tarafından
Insallah canım bi arkadasimda gogsune bal felan suruyodu
0 oy
(248 puan) tarafından
Seni sanırım en iyi anlayacaklardan biriyim ne kadar süredir meme reddi ile uğraşıyorsun bilmiyorum ama kızım 2 buçuk aylık başladı 8 aya kadar hergun ama hergun şiddeti artarak devam etti krizlere giriyordu ağlarken benim içinde tam bir kabus olmuştu emzirmek istemiyordum ama bıraktırma yada gönlüm razı değildi. Hatta eski postlarima bakım caresizligimi görebilirsin Sonuç neredeyse 2 yaşına kadar emdi onuda ben bitaktirdim yoksa hala emerdi çok sabır istiyor sütünü arttırmak istiyorsan emzirme destek sistemini dene araştır netten mama vereceksende öyle verebilirsin ben öyle yapiyordum
0 oy
(979 puan) tarafından
Üzülecek bsy yok. Bnm oğlum emmedi  mama ile büyüdü. Smdi 3aylık kızım onuda zar zor emziriyorum. Sürekli emmek  istyr ama hep geri kusuyor. Blmiom nlcak byle 
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Sağ kuzum sağarsan azalmaz 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 100 göst.
1 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 91 göst.
31 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 67 göst.
12 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde terslale (3,238 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 346 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Adanalibelammm (212 puan) tarafından soruldu

409,116 soru

12,296,006 cevap

38,326 kullanıcı

Kategoriler

...