0 oy
262 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
kizlar ocak 8 de 1 yaşına girecek çok zayıf emdiği için bisy yemiyor ağzın a kattim yemeği de eliyle geri çıkarıyor 7 kilo kızım saglikoca da yaşına gör e az dedi nasıl yetirebilirim sütten kessem tam ac kalır biri bana akıl versin 

6 Cevaplar

0 oy
(28 puan) tarafından
Pirinc pilavina yoğurt koy iver sabahta muz salatayi rendele yumurta labne karisimi yap bak yicek goruceksin benimde öyleydi 
tarafından
birak yoğurt koymayı pilavı yemiyor bile kafasını çeviriyor
(28 puan) tarafından
Ozaman kahvaltida dediklerimi ver yer inşallah benimdeki yogurdu sevmiyordu pilavla vere vere sevdi
tarafından
ne verirsem vereyim o eliyle geri çıkartıyor ağzından çok zayıfladı sadece memek emiyor biberon falan da hiç  ağzına bile sürmedi
(28 puan) tarafından
Sen bi ver benim dediğini y8cek inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından

Buradan bir arkadaş önermişti. Her söylediğimde de kendisine dua edeceğim. Allah ondan razı olsun. 2 doktorumuzu 1 ebemizi ve çeşit çeşit eczaneden bilgi aldıktan sonra aynı gün hemen aldım. Bunu verdikten 5 saat sonra günlerdir aç gezen oğlum yarım kase çorba içti. O an yaşadığım duyguyu anlatamam. Şuan hapur küpür yemiyor ama o minicik ağzını azıcık da olsa açıyor şükür..

Yemeyen bebek nedir bilirim. Bu arada oğlum ayın 15 inde 15 aylık olacak

image

tarafından
Ne kadarllikken verilmeye başlanıyor canım benim kizim da iştahsız 1 yaşında
tarafından
Şuan 15 aylık olacak canım 1 yaşından sonra veriliyormuş
tarafından
Tamam canım sağol
(2,149 puan) tarafından
Sen bı post daha açmıştın galiba o postu görünce bu vitaminden aldım hemen.Oglum ağzında tutuyordu çok şükür eskisi gibi tutmuyor.
(165 puan) tarafından
Canım bana mı yazdın bilmiyorum ama benim kızım da ağzında tutuyordu yada atıyordu şükür dediğim gibi öyle çok değişim olmadı ama yine de zorlamıyor beni artık o kadar maşallah
0 oy
(4,847 puan) tarafından
Pekmez ver sabahları ac karnına iştah açar 
tarafından
verdim abla yine yemiyor pekmwzden de midesi bulandı
(165 puan) tarafından
Ya benim kızım demir aşırı düşük aç karnına pekmez vermek istiyorum özellikle kan ve iştah için ama iyi değil dediler bana
tarafından
doktora sorda vee cnm
0 oy
tarafından
Sevdigi bisey yok mu hic mi yemiyodu yoksa bu aralar mi oyle memeye umut edip yemiyo olabilir tabi kesme daha cok kucuk ama once yemek yedir sonra emzir
tarafından
sadece makarna yiyor oda kendi yiyor benim verdi mi geri çıkarıyor ilk ek gıdaya başladinda yiyor du sonradan böyle oldu
tarafından
Belki dis sıkıntısı ya da baska biseyi vardir canm kendi yiyosa onune koy doke saca yesin kendi basina
tarafından
aynen  şuan diş çıkartıyor ondan da baya huysuz ama inşallah diştendir
0 oy
(11,830 puan) tarafından
Benimde aynı pekmezler mi vitaminlermi balık yağları mı denemedğimiz marka kalmadı sonuç aynı ne pilav yiyor ne makarna ne kahvaltı 18 sy olcaz
tarafından
ben hiç bisey denemedim abla durumum yok eşim pet topluyor alıp denilcek bi durumda değiliz hani yaptım yemeklerden veriyorum yemiyor ve çok zayıfladı
(11,830 puan) tarafından
Allah yardım  etsin kuzum merak etme bir kaç aya alışır yemeklerine
tarafından
insallah alışır
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Kız çok küçük bebe sütten kesme biraz ac birak yer.
tarafından
2 yaşına kadar emzirmek istiyorum ama emiyor diye de  bisey yemiyor ki
(3,895 puan) tarafından
Bilemiyorum ki bnm 2 çocukta yer hiç yemeyen cocugum olmadi simdi ne tavsiye versem yanliş olur.Ac oldugunda emzirme onune yemegi koy bakayim belki emzirmeyince yer.Bir dene.
tarafından
deniycem abla

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 68 göst.
3 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Beyzanur (902 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 618 göst.
9 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevmm (2,085 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 432 göst.
26 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Prensesannesi0806 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 124 göst.
15 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,909 soru

23,699,662 cevap

311,573 kullanıcı

...