0 oy
219 göst.
Diğer kategorisinde (483 puan) tarafından
Kizlar  kaynanam esimi aradi bu  on gun once yasandi kayannam.esimi aradi konusuyorlar aonra esim kizima dedi gel babaannen konus diye kizimda kucuk konusmadi esim hoporlere verdi o anda kayananm dediki anasi gbi  konusmaz arayip sorma isi dusunce arar dedi bnm icin esmde sacma sapan konusma tlfon  hoporlorde duyackk ayip dedi sesimi cikartmadm esimede  bise demedm ama cok gck olfum zoruma gtti   ben 1 kere olsun bise istemedm evine gtsem bile aciksam bile aciktim demem hepsi bilir simdi aramiyrum  mesafe koydum bnm yrimde olsan ararmiydiniz

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşin çok pasif
(483 puan) tarafından
Valal ben  icerdeydim esim kizdi bana annesisne ben diyarim bana ayip olir diye kisa kesti esim ben duymadim zannediyor ama dedi cok ayip boyle konusma diye bnde bise demedm
tarafından
Keşke duyduğunu eşine söyleseydin. En azından kırıldığını anlar di
(483 puan) tarafından
Ayenen uzaktmk istemedm eger kayanam birgun toplumfa aramiyorsun derse o zaman siylerim kirginim zoruma gttti yuzu kizarir belki
tarafından
İşte ilk önce eşine soylemezsen o toplumda bir şey dediğinde sen suçlu olursun ama sen bilirsin
(483 puan) tarafından
Valal sruyo kayananm isim var hamileyim cocukluyum bni kim ariyor diyorim uzatmadan kapatiyorum mesafeliyim
-Reklam-
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Neden birsey demedin ki eşine bozulduğunu belli etseydin
(483 puan) tarafından
Ya esim agzinin payini verdi kaynaanm cahil bise desem esim dicek karekteri oyle cahil onun icin tartsmak istemedm ama aramiyorm
0 oy
(1,470 puan) tarafından
En güzeli ni yapmışsın mesafe her zaman iyidir :)
(483 puan) tarafından
Ya cok uzuldm sokey oldu inan bise istemek icin arasam zoruma gtmez hepsi huyuju bilir
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Canım zaten arayıp sormuyorsun diye heralde rahatsız olmuş şimdi mesafe koyunca daha kötü olur bence açık açık konuş niye böyle söylüyorsun ben naptım de, yoksa sorun uzuar gider hepten koparsınız huzursuzluk olur. Ben sıkıntı olunca açıkca konuşuyorum kaynanamla o da söyler ben de söylerim neyden rahatsız oluyorsak hallederiz, yoksa susup uzaklaşıp çözülmez
(483 puan) tarafından
Canm ztn daha pazar gunu burdalari otrmaya geldi otrduk  hergun ariyirdum demekki hata yapiyormus o arasin hamileyim hstaneye gidiyorm merk etsin
(1,862 puan) tarafından
Kaynanan arayıp sormuyor demiş ya o yüzden dedim hergün arıyorsan niye öyle diyor ki o zaman bilemiyorum ama inatla çözülmüyor hiç
(483 puan) tarafından
Iste bnmde zoruma giden o cok ariyordum 3 gun aramadk diye esime bu kelimehi kullaniyr o 3 gunde kizim bilegini inctti hastaneye gttim kdnisi arayip kizim bisemj oldu demiyorda dedigi kelimeye bak
(1,862 puan) tarafından
Ayıp etmiş o zaman ben olsam söylerdim anne böyle diyorsun ama sen bir arayıp sorsaydın ben nelerle uğraşıyorum diye. Utanırdı belki
(483 puan) tarafından
Ayenen gun gelir devran doner cnm gununu bkliom
0 oy
(403 puan) tarafından
Aynısını sen onun annesine desen ne der eşin
(483 puan) tarafından
Aman bosver umursamaherkeisn kendi keyfi felan der  islrrine geldgi gbi davraniyor derler

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 262 göst.
29 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,354 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 126 göst.
17 Eylül 2022 Aile kategorisinde Bn bir anneyim (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,102 göst.
0 oy
7 cevap 126 göst.

403,849 soru

12,098,542 cevap

36,408 kullanıcı

...