onca işimin arasında bide bahce derdi cıkıyor kızlar önceden ilgilenebilyiordk ama gün gectşkce ilgilenemedim evin işi dısarı işleriniz hastane işleri iki kızım var lucukler biirine tuvalet egitmi verşyorm halimiz perişan her gun tenizlik yapıyorum falan babama göre de carsoya cıkınca ufrayablrsiniz sen evdeyken kocan kapatabilir diye düşünüyor neymiş hep o giidyormuş bahceye tavukları kapatmaya sabah işten cıkınca acıyor aksamda bizden haber bekliyorlar gitmiyolar kapattınız mı diye her gun arıyolar beni .esim bazen sinirleniyor biraz soguk konusuypr onu pek arayamıyolar bende diyemiyorum anne babam Bosta bi adam işe gitse bile işyeri yakın (emekli garsonluk yapıyor gece vardiyasında oda) benm esimde polis yarım saatlik yola gidiyor evden çıkmadan zaten bunlara yedir içir ancak oluyor işe giderken kapatamıyor sorup druyolar esime diyorum bak soruyolar kapat diye benm derdim o mu iyiki bi tavuk aldım kapatıverseler ne var diye arada ben kalıyorum esim önceden tavuk aldı babamda ek olarak biraz daha aldı öncesinde de babam hiç gitmedi esim gmtişi bayador babam daha cok ilgilennce laf yapıyolar hiç bunların işi gücü var demiyolar benbunalyrm Allah askına derdim tavuklar mı ya tamam yumurta alıyoruz ama vaktiniz yok annem bide msj atıyor erken bile kapatabilir artık kış günü ya diyor babam nöbetten gelip uyuyor aksam un 7 8 ine kadar ben esimi nöbetten cıkıtıgnda uyuyamıyorum cocuklar oldugu için