0 oy
264 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (794 puan) tarafından
2 ocakta kizim 2 yasina girecek nerdeyse 1 aydir asiri huylarini değiştirmiş tamam her zaman şımarıktı asla yerinde durmaz hiperaktifti ama suan ki gibi degildi. Gunde belki 20 defa ve daha fazlasini biz onu giydiriyoruz o soyunuyor bezini bile çıkarıyor asla giyinik olmuyor Allahtan ustunu cikarmayi beceremiyor daha ne yapicam bilmiyorum ve büyüğünü yapmaya basladi 2 gündür Allahtan haliya yapmıyor. Kesinlikle uyumuyor. 9 günlük bebegimde var bebekten diyeceksinjz ama bu soyunma isi bebekten oncede vardı sadece dozunu artırdı. Iki kisi giydiremiyoruz kasiyor ağlıyor evi ayaga kaldırıyor onun yuzunden dikislerim hala iyilesmedi açıldı. Kizlar lutfen akil verin ne yapmam lazim unutmasi icin sizin basiniza gelmedi mi kafayo yiyecek durumdayim 

4 Cevaplar

0 oy
(25,210 puan) tarafından
Görmezden gel çok üstüne düşme umursama. Belli ki ilgiyi üstüne böyle çekmeye çalışıyo herkes onls ilgilensin istiyo öyle de oluyo. Üst giydirmek için herkes onla ilgileniyo. 
-Reklam-
0 oy
(14,803 puan) tarafından
Sendrom geçiriyor muhtemelen 
0 oy
(4,902 puan) tarafından
Canım benimki de 29 aylık aynı sürekli soyunuyor bir buçuk aydır. Bezini çıkarıyor. Tuvalet eğitimine başladık lazımlıkta yapıyor götürdüğüm de ama söylemiyor.  Allah yardımcımız olsun. 

Pedagog Adem Güneş'ten video izliyorum hep. 2 3 yaşlarında bu soyunma oluyormuş çocuk vücudunu keşfediyor 45 dk öyle kalsın evde diyordu. Ama altına yapmaması için sürekli tuvalete götür lazımlık al ona. Ben de bazen dayanamayıp kızıyorum bazen de bırakıyorum hopluyor gülüyor hoşuna gidiyor sonra bişeyler sunup oyalayıp giydiriyorum. Bu böyle sürüyor bir aydır. Inşaallah unuturlar bu huylarını 
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Çocuk psikiyatristine götürsen iyi olur canım 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 197 göst.
4 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Efsun88 (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 606 göst.
7 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Bayanefendi (1,826 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 136 göst.
1 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Oznur13 (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 170 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde I3lknurum.02 (829 puan) tarafından soruldu

409,321 soru

12,302,314 cevap

38,487 kullanıcı