0 oy
234 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (11 puan) tarafından

Kızım  4 yaşında nereye gitsek bagirir cagirir ağlar. Derdini güzelce söylemez sinirden bize vurur sevmiyorum sizi der. Yarim saat sonra ozur diler affet annecigim babacigim der sarılır. 4 yasina girdi böyle oldu cok agresifleşti. Saygısızlaşti. Biseyi basaramadiginda karsisindaki kisiye saldiriyor kotu konusuyor.sonra ozur diliyor. Cok uzuluyorum ve kendimi caresiz hissediyorum birde kardesi olacak cok zorlanacağım gibi kizimdan dolayi :(..... bu arada kardesle ilgisi yok hamile kalmadan önce baslamisti bu agresifliği . . 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sonradan mı böyle oldu..bisiy mi izledi TV de falan görmüş etkisinde kalmış olabilirmi..4 yaş benimde oğlan reklam görse taklit ediyo mesela...benim cümlelerini bana soyluyo.  Bu zamana kadar gördüklerini izlediklerini yapmaya başladı..onun gibi bisiy olabilirmi canım .
(11 puan) tarafından
Youtube da video izlerdi yasakladim artik izlemiyor onla alakali olabilirmi bilmiyorum.yada yasaklamam ile duzelirmi bunuda bilmiyorum ama bende cok strese sebep oluyor bu hali cok üzgünüm:(
tarafından
Çocuklar duydukları kelimeleri söylerler ..sevmiyorum kelimesini duymuştur bir yerden videodan olabilir bizimkine. YouTube kids  izletiyorum...yasakla bakalım bir süre sonra.duzelir.umarim sakin olmaya  calis..alışkanlık haline getirmiş söyleyip özür dilemeyi..
-Reklam-
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Yani yeni dönem atak zamanları oluyo ya öyle biseydir belki.  Dinlemeye çalışın derim bi sıkıntısı varsa oynadığı oyunu bile anlatırken dinleyin ertelemeyin  kendilerini ifade edemedikleri durumlarda da sinirlenip bagiriyolar.  Benim kızımda iyidir meslea ama bağırarak konuşursan oda sana bağırır güzel bi dille anlatırsan öyle karşılık verir . Sizin için demiyorum ama bazısı çocuk diyip geciyo o çocuk kendini açamadığı içinde agresiflesiyo
(11 puan) tarafından
Haklisiniz ama surekli konusup surekli dinleyen onu hep alttan alan bir anneyim.  Sorunlari nasil cozmemiz gerektiğini de defalarca anlatıyorum ama bugun duzelse yarin yine ayni oluyor :(
(1,208 puan) tarafından
Ya zamanla düzelir tüm çocuklar aynı hergun yeni bi huy belki yapısı öyle sinirlidir  yani o şekil tabi devam etmesin ama en azından yaptığının farkına varıp hata olduğunu bilip özür diliyo bence birazda ordan yürüyün hani hata yapmasına bikac izin verir peşine özür dilesin öyle öyle anlar 4 yaşında ufak değil farkına varır yani bence
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Çocuğunuz şu an fallik dönemde. Birazcık araştırın bakalım fallik dönem de neler yaşanıyor diye. Belki çözüm bulursunuz. 
(2,743 puan) tarafından
Cinsel kimlikleri oluşuyor bu dönem de kız çocuklarım anneyi kıskanır genelde agresifleşir ona karşı

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 275 göst.
3 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,712 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 177 göst.
+1 oy
5 cevap 82 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Alyam (101 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,445,972 soru

23,754,859 cevap