Bir gün hamile olduğum için temizlikçi gelmişti yaz temizliği için kadının 6 çocuğu var en küçüğü benim kızımdan küçüktü. Benimde bir akrabam bebek arabası vermişti kızım yeni doğduğunda fakat eşim kızıma yeni alınca onu alttaki depoya koymuştuk apartmanın deposu yeni aldığımız bebek arabası ise balkonumdaydi kadın gördü dedi ki kaça aldın dedim abla 900 TL ye aldım dedi ben o kadar alamam. Meğer eşi bunu bırakıp gitmiş buda büyük kızına emanet ediyor yeni doğanı. Dedim sen üzülme alta bir tane daha var benim al o senin olsun çok sevindi o gün. Neyse eşim bu kadını evine bırakacak birlikte depodan depo dediğim yer çok büyük 20 dairenin deposu. Gittiler aldılar bebek arabasını meğer depoya kedi girmiş ve bir kaç tane yavrusu varmış minicik bir tanesi bebek arabasına girmiş bunlar fark etmemiş almış götürmüş kadın evine bebek arabasının içinde kediyi kedi çok küçük olduğu için fark etmemişler. Neyse kadın gece beni aradı geçen seneydi sanırım cumartesi pazar karantina süreci oluyordu. Tam cuma günü saat 23 te beni aradı dedi ki bu arabanın içinde kedi gelmiş ben süt aldım ama kedi anne diye ağlıyor ilk inanmadım sonda sesini dinletti resmen ağlıyor ben başladım ağlamaya yalvardım eşime nolur kediyi getir diye 1 saat kalmış karantinaya ısmarlar gitmem dedi yorgunum dedi ayaklarına kapandım gönderdim aldırdım o kediyi. Kadın beni aradı tekrardan ve dedi ki sen bugün hem bana yardım ettin hemde bir anneyi yavrusuna kavuşturdun inşallah senin cebin hiç boş kalmasın inşallah hep mutlu olursun dedi. İlk duası o ay kabul oldu. Normalde elime para geçmezdi o gün bugündür elime az buz para geçiyor hemde tam param bittiği an bugün bitse yarın bir yerden para geliyor. Bunu yazmamın sebebi bir elin verdiğini diğer el görmemeli ama unutmamak lazım ki bir hayır duası insanın hayatında çok şey değiştiriyor. Bir dua sadece bir çok şeye kadir oluyor. Rabbim açta açıkta annesiz kalmış h******insan fark etmez hepsine yardım etsin ve iyiliği her zaman hayatınızda bulundurun bir kedi dahi olsa bile h******deyip geçmeyin çünkü o allahin dilsiz kuludur. Bu dünyada dilsiz ama öteki tarafta konuşacak. Yardım etmek iyilik etmek istiyorum hemde inanın deli gibi istiyorum çocuklar sevinsin mutlu olsun istiyorum. Bilmiyorum içimde öyle bir heyecan var ki elimde olsa tüm dünyaya dökecek kadar sevindirmek istiyorum.
#İyilikKazansın!