0 oy
371 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Kizlar bebegime kek yapicam. Yada kurabiye bana yaptığınız ve beğendiğiniz tarif verir misiniz?

3 Cevaplar

0 oy
(45,023 puan) tarafından
Normal kendinize yapar gibi ayni yap ver 
tarafından
Seker? Zararı olmaz mı?
(14,260 puan) tarafından
Şeker yerine koyabilecegin bir şey varsa koy ama yoksa azaltabilirsin şekeri ama çokta zararı olacağını sanmıyorum 17 aylık bebek bütün keki yiyecek değil en fazla 2 dilim yer akşama kadar
(45,023 puan) tarafından
Kız kocaman olmuş bu kadar sakınma bence 1bardakdan az eksik koy ne bilem ben hiç ayrı bişey yapmadım valla cocuklarima
-Reklam-
0 oy
(2,594 puan) tarafından
şeker yerine dut kurusunu rondodan geçirip doğal şeker olarak kullanabilirsin vanilya yerine elma suyu konsantresi kullanabilirsin normal un yerine farklı un koyabilirsin
tarafından
Tesekkur ederim
(2,594 puan) tarafından
ya da şeker yerine muzda kullanabilirsiniz
1 yumurta
yarım muz püresi
1 tatlı kaşığı yoğurt
çeyrek çay bardağı zeytinyağı
1 çay kaşığı kabartma tozu
1,5 yemek kaşığı tam buğday unu
tarçın toz zencefil
 bardak kek tarifi bu canım instagramda takip eetiğim bir aşçı anne oğlu için yapmıştı yaptım güzel olmuştu
tarafından
Süpersin tesekkur ederim
(2,594 puan) tarafından
rica ederim canım afiyet olsun bebişe
0 oy
tarafından
Biz ne yiyosak o şekilde veriyorum kek yemek pasta börek hiç fark etmez tuzlu şekerli yer 
tarafından
Ben herseyini ayrı yapıyorum her zaman. Bünyesi cok fazla tuz ve şekere alışkın değil canım.
tarafından
Ben 1 buçuk yaşına kadar korudum ama baktım çocuk yemiyor yapacak bişey yok en azından bizim yemeklerimiz lezzetli yiyor bence sende başla biraz biraz sonradan çok sıkıntı olur cevremdekilerde gördüm kadar
tarafından
Anladım canm tesekkur ederim. 2 yaşında geçirmeyi düşünüyorum

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 479 göst.
13 Haziran 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (982 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 176 göst.
28 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde GSmsl (853 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 290 göst.
9 Ocak 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde GizemAsel (492 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 306 göst.
16 Ocak 2026 Aile & Aşk kategorisinde Kulpsuzkupa. (386 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,423 soru

24,460,268 cevap

354,573 kullanıcı

...