0 oy
86 göst.
Diğer kategorisinde (328 puan) tarafından
Kızlar 25 günlük bebeğim çok ağlıyor kucağımda uyutup besigine koyuyorum beş dakka sonra direk ağlayarak kalkıyor aç değil altınida değiştiriyorum olur olmaz ağlıyor ne yapacam bilmiyorum böyle durumu yaşayan oldumu

5 Cevaplar

0 oy
(305 puan) tarafından
Onun gazı vardır annesi ılık zeytinyağıyla ona masaj yap ama usutmesin karnini sar bezle sırtını ovala ona ninni soyle biraz huzurlu olur
(328 puan) tarafından
Saoll canım çok saol
-Reklam-
0 oy
(92 puan) tarafından
Gazı varsa çok rahatsız eder ondan uyumaz. Birde senin kokunu ,nefesini ister sürekli. Çünkü hâla kendini anne karnında hissediyor. 
(328 puan) tarafından
Gazını çıkarıp yatırıyorum dört gündür böyle ne gece nede gündüz uyuyo bende yorgunluktan tükendim :/
(92 puan) tarafından
Eğer yalnızsanız zor olur. Yemek yapıp evi toplayan biri olsa yanınızda dinlenirsiniz. Gazı olmadığından eminseniz o sizin kokunuzu istiyordur. Öyle güvende hissediyor. Benim kızım 5 ay boyunca öyleydi. Ancak 5.ayında alışabildi dünyaya
0 oy
(53 puan) tarafından
Bende gazından olduğunu düşünüyorum canım hem emzirmeden önce hemde emzirdikten sonra çıkar gazını. Yavrucaklar bağırsak hareketlerine de çok çabuk alışamayabiliyorlarmış
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Gazi vardir canım gaz damlasi kullan 
0 oy
(616 puan) tarafından
Muhtemelen gazı vardır canım saf zeytinyağı ile masaj yap ayaklarını karnını sıcak tut gaz sancı yapıyordur 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 171 göst.
0 oy
2 cevap 188 göst.
0 oy
5 cevap 121 göst.
11 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde DuyguHira (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 230 göst.
28 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,814 soru