0 oy
387 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
4 merte kareyi yıkamaya verdim yolluklari kendim yıkadım benimkiler kuru onlar hala getirmedi adam 2 3 gün dedi 6 gün oldu aradım bugün gelecek dedi gelmedi çaldılar mi yoksa 

11 Cevaplar

+2 oy
(2,562 puan) tarafından
Biz nerden bile bilirizki ara sor 
tarafından
Aradım gelecek bugün dedi gelmedi yine ne bileyim herkes yoklukta çalmış olabilecekleri geliyor aklıma
(2,562 puan) tarafından
Bizim komsununki calindi 2 ay oluyor ve her yil verdigi halici eski diye ustune dusmediler ama bu devirdede q hali 1000 tl den basliyor ara polisi aricam de
-Reklam-
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Nerden bilek baciko :D sende yaniii
tarafından
Kuzum başıma hiç halı çalma olayı gelmedi çaldıran var mı acaba
0 oy
tarafından
Geç yıkanmıştır
tarafından
Kuzum aradım bugün gelecek dedi hala gelmedi buraya gelen adamda pis pis gülüyordu şüphe ettim açıkçası
0 oy
tarafından
Sor canm  bişeymi yaptınjz halılara die
tarafından
Canım aradım büyük ihtimalle bugün gelir dedi hemde 5. Aramamda açtı
tarafından
Bu saate gelmediyse gelmez bugün
0 oy
tarafından
Benim 3gunde geldi kiz fabrikaya verince hemen geliyo adamlar sistemsel calisiyo
tarafından
Yok benim ki normal bir hali yıkama canım fabrika değil
tarafından
Ana iki yorum yapmisim postuna dkjdjdn
0 oy
tarafından
Kiz niye calsinlar ara sor 
tarafından
Aradım kuzum gelecek bugün dedi gelmedi almaya gelen adamda 2 3 gün dedi 6 gün oldu yarın 1 hafta olacak
0 oy
tarafından
Yok ya öyle zTen en az 1 hafta sonra getiriyorlar ara sor sürekli 
tarafından
Yok kuzu bizim burda 4. Gün eve teslim ben değiştirdim başka bir yere verdim bu kez
0 oy
tarafından
İletişim kopukluğu olabiliyor. Bize de şu gün getircez diyip söyledikleri tarihten  iki gün sonra getirdiler. Firmayı aradigimiz da doluluk var atlanmış vs dediler.
tarafından
Benimki firma değil normal bir dükkan canım
0 oy
(14,163 puan) tarafından
Benim annemin yün halısı öyle kayboldu neymiş aynı halıdan başkasi daha vermiş yıkamaya falan filan yerine bir tane naylon halı getirmişler kafalarında paraladim 4 sene öncenin bin liralık halısıni kaybetmişler 300 liralık halı getirmişler serefsizler 
0 oy
(69 puan) tarafından
Anca canım bana başta dediler bir hafta doldu öyle geldi askılar dolu birde havalar soğudu geç kuruyor dediler 
0 oy
(959 puan) tarafından

Senin herşeyin nedem böyle atraksiyon içerikli :D

tarafından
Ya her şey beni buluyor hemde oturduğum yerde vallaha bende bir şeyler var cenabette gezmiyorum demek gezsem kafama taş yağacak tövbe tövbe

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 392 göst.
23 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 405 göst.
23 Temmuz 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Annemnerdeeee (1,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 203 göst.
21 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Melo B. (147 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 180 göst.

408,506 soru

12,274,409 cevap

37,692 kullanıcı

Kategoriler

...