+1 oy
1,007 göst.
Diğer kategorisinde (118 puan) tarafından

Kizlar gecen post açmıştım oglum için bingildagi kapalı dünyaya geldi 3 aylikti kapalı  ameylat ettiler 8 ay boyunca kafasinda kask takiliydi kafasi sekil alsin diye çocuk doktoru bizi göz doktoruna yolladı göz doktoru beyni gozlerine baskı yapıyor dedi ameylat eden doktora yolladı oda bizi tanıdığı bi göz doktoruna yolladı oda aynisini dedi dün emare koydular basi ameylattan sonra erken kapanmış diye basinc yapiyor dedi beyni bugün tekrar ameylat edicez dedi  busefer açık ameylat olacak bi kulağından obur kulağına kadar açacaklar bide başının ortasından açacaklar pazartesi ararim randevu için dedi oglum daha 1 yaşında hani derlerya dizlerimin bağı çözüldü diye aynı oyleyim sabahtan beridir ağlıyorum 29 haftalik hamileyim ustune hersey yolundaydı bundan 3 hafta önce kaski çıkardılar hersey iyiydi şimdi bu cikti ne olur dua edin ogluma birimizin duası kabul olur:'(:'(lütfen oglun böyleyse ikinciyi neden yaptın demeyin  korkunmamiza Rahmen oldu oda evladim oda canim 

59 Cevaplar

0 oy
(4,374 puan) tarafından
Gözlerim doldu icim urperdi okurken Rabbim yardimciniz olsun evladını sana bağıslasın cnm ayakta dur güclü ol hem karnindaki hem kucagindaki bebeenin sana ihtiyacı var ❤
-Reklam-
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Ay cok uzuldim bide hamilesin insallah herseyi yollunda gider ameliyata gerk kalmaz ya 
0 oy
(4,902 puan) tarafından
Allahım yavruna şifa versin canm ya içim sızladı 
0 oy
(1,899 puan) tarafından
Öyle bir hal almış ki burasi insan bu durumda bile 2. Çocuğu neden yaptın denilmesin diye uyarmak zorunda kalıyor. Allahim evladına şifa versin. Karnindekine de sağlıkla kavuş inşallah.
0 oy
(195 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bebeğin canı yanmaz inşallah iyileşir keşke o ameliyatı olmadan iyleşse ne demek bı kulağından diğerine kadar acilicak rabim kötü hastaliklardan korusun yavrumm kıyamam ona ben aglayasim geldi rabim kurtardı. Acı cekmesin hiç kuzum benim 
0 oy
(5,138 puan) tarafından
Rabbim şafi ismiyle tez zamanda şifa versin
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah canım çok geçmiş olsun :/
0 oy
(741 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah
0 oy
tarafından
Rabbim sifasini versin saglikli akilli fikirli hayirli bir genc delikanli olmayi nasip etsin ona canim
0 oy
(9 puan) tarafından
Kardeşim Allah şifa versin tez zamanda sağlığa kavuştursun 
0 oy
tarafından
Allah sifa versin insallah iyilesir
0 oy
(659 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun. Rabbim tez zamanda şıfasını versin inşallah. Çok geçmiş olsun
0 oy
(682 puan) tarafından
Canım benimmm nolur güçlü durmaya çalış biliyorum çok zor. Geçecek bugünler sende feraha kavusacaksın benim de oğlum otizm ikiz bebeklerim oldu tek başımayım kalbim sıkışıyo bazen nefes alamıyorum ama dua ediyorum namaz kılıyorum çok dua et çokk. Senin için dua edicem. Oğluşun iyi olacak bebişin de doğacak hepp mutlu olacaksınız inan buna hep böyle düşün 
0 oy
tarafından
Ah canım benim Rabbim şifa versin oğluna. Katnınınaki melek de sağ salim gelsin inşallah 
0 oy
(665 puan) tarafından
Rabbim minicik uawruna şifa nasip etsin inşaallah...
0 oy
(15,935 puan) tarafından
Rabbim şifalar versin inşallah evdanida sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah'ım kimsenin haddine degilll Rabbim ol diyor ve oluyorr....
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Âh canım benim ya, Allah bir an önce şifasına kavuştursun yavruyu, Allah yardımcınız olsun. 
0 oy
(11,567 puan) tarafından
Yok niye diyelim canım bize mi düşmüş laf söylemesi. Allah şifa versin inşallah tez zamanda atlatır miniğimin çok küçükmüş daha :(
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Allh sifalik versin inşallah cnm kolay sağlıkla atlatıp evinize dönersiniz inşallah

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 115 göst.
0 oy
10 cevap 179 göst.
28 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yarin (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 273 göst.
27 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Tugcemila (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 878 göst.
19 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esma elif (116 puan) tarafından soruldu