Dün akşam annemler bendeydi çocuk uyuyodu sevemediler pek 12de gittiler onlar gitmeden önce eşim geldi tabi her zman olduğu gibi çalışmadığı halde geç geliyor annemlerde otobüse yetişmek için acele ediyorlardı son otobusle gidiceklerdi o arada annem pazartesi akşamı gelirsiniz akrablar bizde toplancak dedi eşimde tamam yarın akşam gelir bırakırım dedi. Annemde tamam dedi. Neyse bugün eşim işten çıktı beni de bekledi işten çıkmamı annenlere gitcez dedi bnde yok annem bu akşam cagirmadi yarın akşam çağırdı dedim bu akşam gidelim kalırız orda dedi ama sbah işe gelmem lazım gelip yarın yeniden mı gideyim dedim ben götururum seni dedi. Bnide annem aradı o sırada düğün varmış bende birikim için çeyrek yapıp anneme vermiştim dursun diye annemde onu istedi düğünde takayım mı sana hemen lazım mı diye neyse. Sonra eşime mesj attım annemle konuştum düğüne gidiceklermis dedim. Sonra aradı bağırdı çağırdı sana iyilik yaranmiyo o zman niye akşam düğün var demedi yalancisiniz da işte daha neler neler söyledi. Eşime diyorum ki ben sana bu akşam beni götür demedim ki ayrıca düğüne gideyim mi diye de demedim sadece annemler düğüne gidiceklermis yani gitmeyelim demek için haber verdim dedim yok yarında gidemezsin gitmiceksin bundan snra flan dedi. Ama eşimden suphelendigim şeyler var bunu ailemle paylaştım bı sure takip edickler nerde ne yapıyor diye. Ramazan'dan beri abisiyle vardiyalı çalışıyolar. Bir hafta akşam evde oluyo bı hafta sbah evde oluyo. Ramazndan beri akşamları çalışmadığı zman daha bı kere evde durmadı şu iki haftadır da nerdesin iskelet döşemeye gittik. İki aksm snra nerdesin ambalaj işi varmış oraya gittik. Sonra ki akşam taksi işi var adamla goruscem flan filan kendi kahveci sözde ek iş arıyo ama inanmıyorum hani çalıştığın para diyorum işte iş yokmus arkadaşlarla çarşıya geldik bilardo oynadık diyor. Bide gecelri telefonu kapatma huyu oldu önceden kapatmiyordu hic. Umarım yanlış yolda gitmiyordur ilk kez aileme derdimi anlattım babam peşine düşecek bakalım ortaya ne çıkacak aksamdn beri çok canım sıkkın en ufak şeye huzursuzluk çıkarıyor