Burdan bir arkadaşımıza küçük bir iyiliğim dokundu diyelim ismini vermem ayrıca ne olduğunu da söylemek istemiyorum bana Allah hayrını kabul etsin dedi sadece bunu demek istiyorum. Bunu diyeli 3 gün olmadan geçen sene 3 kez yaptığımız ama bize çıkmayan pandemi parası çıktı. Hemde başvuru yapalı 1.5 ay olmuştu nerdeyse hep süreç devam ediyor diyordu. Geçen sene ben 3 kez yaptım olmadı çıkmadı. Bu senede bir beklentim yoktu açıkçası çıktığını görünce çok şaşırdım. Kimin duası kabul olur bilinmez veren el alan elden üstündür. O yüzden elinizden geldiğince verin rabbim emin olun misli ile dolduruyor yerini. Bugünde ilginç bir şekilde kanser hastası bebekler için gazete yapılmış ve satıyorlar para ile geliri kanser hastası Furkana toplanıyor onada minik bir iyilikte bulundum. Bunu burda yazmamin sebebi gerçekten söylemek istemiyorum ama bakıyorum insanlar gerçekten çok kötü şeyler düşünüyor iyilik unutulmuş nerdeyse. Sosyal medya deyipte geçmeyin iyilik her şekilde yerini buluyor. Bu parada öyle bir rahatlatti ki beni inanın Allah hepinize versin.