0 oy
488 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Burdan bir arkadaşımıza küçük bir iyiliğim dokundu diyelim ismini vermem ayrıca ne olduğunu da söylemek istemiyorum bana Allah hayrını kabul etsin dedi sadece bunu demek istiyorum. Bunu diyeli 3 gün olmadan geçen sene 3 kez yaptığımız ama bize çıkmayan pandemi parası çıktı. Hemde başvuru yapalı 1.5 ay olmuştu nerdeyse hep süreç devam ediyor diyordu. Geçen sene ben 3 kez yaptım olmadı çıkmadı. Bu senede bir beklentim yoktu açıkçası çıktığını görünce çok şaşırdım. Kimin duası kabul olur bilinmez veren el alan elden üstündür. O yüzden elinizden geldiğince verin rabbim emin olun misli ile dolduruyor yerini. Bugünde ilginç bir şekilde kanser hastası bebekler için gazete yapılmış ve satıyorlar para ile geliri kanser hastası Furkana toplanıyor onada minik bir iyilikte bulundum. Bunu burda yazmamin sebebi gerçekten söylemek istemiyorum ama bakıyorum insanlar gerçekten çok kötü şeyler düşünüyor iyilik unutulmuş nerdeyse. Sosyal medya deyipte geçmeyin iyilik her şekilde yerini buluyor. Bu parada öyle bir rahatlatti ki beni inanın Allah hepinize versin. 

9 Cevaplar

0 oy
(5,571 puan) tarafından
Senin adına çok sevindim canım
tarafından
Ben çok hayret ettim asla böyle bir şey beklemiyordum pandemi parası inan ki girdim süreç devam ediyor dedi çıktım tekrar girdim onaylandı yazıyor inanması zor gerçekten işte rabbim çok buyuk
(5,571 puan) tarafından
Aynen öyle .
-Reklam-
0 oy
(7,035 puan) tarafından
İyi günlerde kulan cnm çok sevindim senin adına ihityacin var ve halada başkalarına yardım etmek derdindesin ne güzel kalbin var kadın senin :) 
tarafından
Kuzum benimde 2 bebeğim var gelirim yetmiyor evim kira değil ama zorluk çekiyorum inan paket sigara bile almıyorum sarma içiyorum 6 aydır çocuklarin masrafı gerçekten bitmiyor ama napayim bir insan el açmışsa vermemek olmaz sonuçta o bana Allah için elini uzatıyor geri çeviremem
0 oy
tarafından
İyilikler karşılıksız kalmaz unutma 
0 oy
(3,547 puan) tarafından
Benimkide sürekli süreç devam ediyor yazıyor. Keşke bana da çıksa şimdi. 
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Adına çoook mutlu oldum canım =) =) 
0 oy
(7,453 puan) tarafından
Maşallah birinin yerine bin versin öyle canım verdikçe veriyor allah
0 oy
tarafından
Ne güzel kuzum sevindim vallahi 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 670 göst.
11 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Humrayy (759 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 2,054 göst.
3 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 913 göst.
1 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
30 cevap 832 göst.
4 Nisan 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Ben anne (3,886 puan) tarafından soruldu

413,138 soru

12,438,299 cevap

45,893 kullanıcı

Kategoriler

...