0 oy
518 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,036 puan) tarafından
Soru yukarda

26 Cevaplar

0 oy
(4,036 puan) tarafından

En İyi Cevap

Yorumlar için sağolun iyice kafam karıştı:D neyse herkesin tarzı yaşantısı değişik demek ki 

Herkese cevap veremedim kusura bakmayın çocuklar var

-Reklam-
0 oy
tarafından

Uu en sevdiğim :D

tarafından
Ayy al benden de o kadar valla :D acayip laf sokasim yorum yapasim geliyo :D
(42 puan) tarafından
Konusulcagini anladığım zaman genelde mutfakta konuşurlar zıkkım icerkene  içerde isim varsa genelde işimi birakip çay falan koyar gibi yapar işimi oraya taşırım dinlemek için yoksa kırk yerimden catlarim kacirirsam kocam anlatmaz çünkü hahaha
tarafından
Hahaha aynen valla kız aynen :D benim kocam anlatır ama eksik anlatır o yüzden bende hemen dibinde biterim. Bulaşık yikar gibi uğraşırim :D ben tekim sanıyordum ya şuan çok mutlu oldum :D
(42 puan) tarafından
Ay bacım çok yaşa yaa bende çok sevindim nedense hahaha
tarafından
Hahah :D :D
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Yanimda konusuyorlarsa dururum.
0 oy
(570 puan) tarafından
Ben durmam ama eşim durmamı ister sende ailemsin bil der
0 oy
tarafından
Hayatta durmam vallahi gider TV odasında otururum televizyonun sesini yükseltip otururum onlar kardeş ben asla karışmadim karışmam da hiç bir şeylerine
(2,052 puan) tarafından
Ben meraklı melahat gibi oturur dinlerim onları ama yorum yapmam tabi
tarafından
Vallahi kiziyor benimki gitme bir şey  olmaz diyor ama ben çıkıyorum odadan canım:-)
0 oy
(13,308 puan) tarafından
Konuyu anladıktan sonra beni ilgilendirmediyse hızla katıma çıkar beklerdim :D
0 oy
tarafından
Konuya bağlı gizli birseyse durmak istemem
0 oy
(531 puan) tarafından
Duruma göre birinin kendi kendini kötü hissedeceği bir konuysa durmam yanımda çekinmesinler diye 
0 oy
tarafından
Aile sorunları ve para mevzuları olunca durmam ben eşim sonra anlatır bana zaten büyük eltim çok meraklı o islere 
0 oy
tarafından
Genelde maddi konuda kocamın kafasina girdikleri için asla yalnız bırakmam elimden geldiğince yanlarında olurum isim varsa bile hızlı hızlı yaparım ki gideyim yoksa benim koca ses etmez onlar da kendince akıl verir
0 oy
(13,627 puan) tarafından
Konuya göre değişir bazen dururum bazen de durmam herkesin ailesi ile ayrı olarak paylaşacağı şeyler vardır 
0 oy
tarafından
Eşimin ailesi benim de ailem oluyor sonuçta ben dururum söylemem gereken bişi varsa söylerim konuşurum 
0 oy
tarafından
Benm yanımda konuşuyosa dururuum rahatsız olacaklarsa onlar konuşmasınlar 
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Önceden yer değiştiriyordum . Ses etmezdim ama artık haksızlığa uğradığımizi görünce bende katılıyorum
0 oy
(416 puan) tarafından
Yanımda konu açılıyorsa kalkıp gitmem, beni ilgilendirmeyen bir mevzu ise yorum da yapmam
0 oy
tarafından
Ben cikarim cunku benim yanimda konuşmazlar esim istemiyor cikmami yinede cikiyorum hic kimsenin derdiyle ugrasamam 
0 oy
tarafından
En sevdiğim :-)) yorum bile yaparım ben onlarda benim yorum yapmama bişey demezler haklıysam haklısın derler
0 oy
(868 puan) tarafından
dururum zaten eşim benden bişey saklamaz yorum yapmam onlar sormadikca
0 oy
(864 puan) tarafından
Yanımda konuşmaz ki çıkar gider baka odaya 
0 oy
(279 puan) tarafından
Evet benim eşim o benim karım oda yanımda kalacak der zaten kayınvalidem ler hepsi benim yanımda herşeylerini konulur dedikodu yapmayı bişeyler paylaşmayı çok severiz biz 

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 741 göst.
10 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Demet2011 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 216 göst.
11 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Berfo ana (953 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 182 göst.
12 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde SevdeF (613 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 397 göst.
19 Ocak 2022 Moda kategorisinde Zehra.. (1,784 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,738 soru

23,654,722 cevap

308,668 kullanıcı

...