Benm kaynanam yapardı .. kaç kere yakaladım tlfnda beni cekistiridigini az değildir :)
Benim kayınvalidem de öyleydi ama geçen baktım Facebook açmış, ses kaydı atmayı öğrenmiş whatsaptan :) onların da hakkı bence tek kırılan, içini dökmek isteyen biz olamayız ne oluyorsa karşılıklı oluyor nihayetinde :)
Yok cnm beceremezler bizim gibi :Ddd bence kaynanalar bizim yanimizda halt etmis :D
Valla ben oraya da uye olurdum galiba ne oluyor die ama nerden bilcez ki kim kimin kaynanasi
Onların ki daha renkli olurdu sadece dedikodu :))
Anlamadigim komsu ne :D biz komsu mu diyoruz komsu muyuz :D
:)) ayyyyy keşke yapsa kendine uğraş bulsada kiziyla bir olup milletin evine karismasa :)) ahh neredee o günler ya :))
Buraya gerek yok yapıyorlardır illaki :D
benimki eltim ecin bana dengesiz o diyor :) gercektende dengesiz o ayri meselede diyorum benin bakkimdada diyon mu scaba :)
Benim ki kız kardeşleriyle yapıyor boyle bi uygulama kullanamaz zaten :)))
Yazmalarina ne gerek var kuzum zaten arkamizdan baskasinin yuzune demedikleri kalmiyor ki :)Yazmasida eksik kalsin bari. (kendi kaynanam icin konusuyorum her kaynana ayni degildir elbet)
Kullanmasina gerek yok zaten kaynanami çevrede kimse sevmediği icin benim suçum değil valla gelip söylüyorlar bir tane seven görmedim hiç neden bilmiyorum bende ilginç sulalede lakabı "yılan " herkes öyle diyor valla ben demiyorum =)))
Valla kizlara bakiyorum herkes benim kaynanam beceremez kyllanmayi falan diyor ama eminim boyle bir imkanlari olsa bir gunun icinde herseyi oyrenirler:) bide kaynanalarimiza kotu kaynanalar daha da kotu seyler oyretse vay halimize:)))
Sus kız yerin kulağı var . Biz gelinler ileri yaparız
benim kaynanam görevli olarak atandigimiz köydeki kıza whatsapp dan beni kesmiş herşey beklenir ondan
Yapardi:-)hemde alasini yapardi.cok memmunum ayagina yatip tum biriktirdiklerini döker sagolsun:-))))))))
Benim kayinvalidem 60 i gecik yasi facebook instagram ne varsa kullaniyor face de örgü sayfasi var whatsap gruplari ne ararsaniz simdi torundan dolayi e bebek i falan indirmis sürekli internetten alisveris yapiyor benden aktif her yerde bi de bu uygulamayi indirse catir catir kullanir:))
Kız yapar tabi yapmaz miii hiç sanmam belki de vardır bak şimdi aklıma takildi
Benim kaynanam yapardı elaleme beni kotukuyotmus kocamın suratına iki gelinim sen memnun değilim İnşallah diğer oglumunki iyi olur diyen bir insan onu da yapardı herhalde hemde gece gündüz hhahahah
Bnm kaynanam bilmiyo telefonu bi ariyo bide gelen aramaya cvp veriyo. Dedikodu da yapmaz hic duymadim
1,493,000 soru
24,394,669 cevap
349,626 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın