0 oy
676 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (28 puan) tarafından
Ya yılda bir kere olan yeni yilla arkadaşlarımızla plan yaptık kaynanamlar tuturdu biz gelceZ ya yemin ederim bikttirdilar kocam asker olduğu için yıl bir kere yıllık izini oluyor yazın 20 gün kullandık ya neymiş bizde tatile gelceZ yok annneni hastaneye götürcem falan neyse o bahaneyle geldin kocamla ne zman gecirebildim ne sohbet edebildim şimdide 5 gün izin alabildi yeni yılda kutlayalım dedik şimdi gene bir bahanneyle geliyolar ya ben npcam bunlarla bir huzur yok ya kocamla bir sürü planım vardı hepsi maf oldu bikttirdilr yemin ederim bir sor ya planın var mı yok emri vaki biz dedik arkdaslarlayiz.ona rağmen takmiyolar ya

22 Cevaplar

+1 oy
(1,576 puan) tarafından
E müsait değiliz evde olmayacağız arkadaşlarımızlayız neden demediniz ?
(28 puan) tarafından
Deddik biz.cocuga bakarız diyolar siz gidin dediler
(1,576 puan) tarafından
Biz çocukla çıkacağız deseydiniz. Müsait değiliz lafından da mı anlamıyorlar çok enteresan :)
(28 puan) tarafından
İptal et birşey oLmaz dedi ne olck faln biz gerikirse çocuğu şallar bakarz uyuturz bnm kızım 16 aylık nere bakiyn
(1,576 puan) tarafından
Çok enteresan ya fazlasıyla yüzsüzlük bu. Kusura bakmayın da. Biz dışarda olacağız kızımla. Siz evde oturacaksanız oturun diyin bari.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok sinir bozucu ..
(28 puan) tarafından
Hemde nasıl sinirden ağladım ya bir kıçından ayrilmiyolar bikttirdilr
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Eşin konuşacak canım ancak o zaman anlarlar
(28 puan) tarafından
Aradı.babasi.planiniz.mi var yılbaşında biz çocuğa bakmaya geliyoz dediler
(1,145 puan) tarafından
Ayy yüzsüzlük ya
0 oy
tarafından

Birda eşine söyle bizim planımız var müsait değiliz başka zaman sizi bekleriz hatta arkadaslara davetlisin deyin:D

0 oy
(14,964 puan) tarafından
Direk pat diye ben kocamla beraber geçireceğim de. Bile bile yapıyor belli ki 
0 oy
tarafından
Eşin nasıl karşıladı.bu durumu
(28 puan) tarafından
Sinir.oldu. tek çocuğum npyim diyo evde tartışma çıktı. Gelene gelme diyemm diyor
tarafından
Annecim bizim planimz vs.dese iyide demez.ama.bilirim.erkkeleri
(28 puan) tarafından
Der mi evlenince anaları kıymetli oluyor
tarafından
Demez valla
Aynen oyleeee
0 oy
(693 puan) tarafından
Sen değil eşin kesin we net bir şekilde planinjz oldugunu belirtsin her izinde yaninizda ne işleri warmıs biraz anlayış 
(28 puan) tarafından
Yok sürekli bir hafta olduğunu duydu aaa bizde çok durmucaz zaten bir hftlik geliyom ya zaten 5 gün izin bir müsade et kocamin yüzünü göremiyom biraz vakit geçiriym yok
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Eee sende onlari takma... ara biz gidiyoruz yilbasibda haberiniz olsun, siz plan yaptiniz yaptiniz ama bizim zaten baska planimiz vardi de. Kocan ne diyor bu duruma. Oda bi zahmet soylesin
(28 puan) tarafından
Kayınpederm tam bir tripkolik karı kılıklı şimdi diyo esim söylesem bir dabs yüzüme bakmaz sende haklsin babamda kafayı yicem ya
(1,363 puan) tarafından
Bakmasin. Adamin huyu ortadaymis kaileye alinir mi o. Sen soyle ara soyle, amann hic sevmiyom soyle gereksiz insanlari hee
(28 puan) tarafından
Sen mi bnn mi bir dusmesiler doğu tayini çıksın diye bklyom artık defolup gidcem
0 oy
tarafından
Dusuncesiz kadin okurken ben tilt oldum yani. Ara bizim planlarimiz var de eşin desin yada kendinize ve fikirlerinize saygi duymasi gerrktiğini öğretin ona. Ben cok iyi anliyorum seni
(28 puan) tarafından
Ya çeken bilir
0 oy
tarafından
Burada eşine görev düşüyor. Açıkça ben eşimle ve çocuğumla başbaşa birkaç gün geçirmek istiyorum. Zamanımız kısıtlı zaten diyecek. Demiyorsa diyemiyorsa da ben eşinin sinir olduğuna falan da inanmam..
(28 puan) tarafından
Haklısın
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Kusura bakmayın bizim planımız vardı deyip gideceğiniz yere gidin bir daha emir vaki yapmazlar öyle
0 oy
(1,412 puan) tarafından
Eşinin izin aldığını duyurmasaydınız keşke.. Yada  izin iptal oldu diyin gelmesinler..
0 oy
tarafından
Evde değiliz deseydiniz canm
0 oy
(22,062 puan) tarafından
Direk söyleyin canim valla ben olsam soylerdim darilan darilir yapcak bisi yok
0 oy
(279 puan) tarafından
Kız büyü yap bunlara valla bak böylelerine müstahak :D ben hiç çekemem Allah sabır versin 
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Valla kimse kusura bakmasın da öle esin yılda izne gelcek ailesi sürekli gelcek koymam eve 

Benimde eşim öle 6 ayda bir gelir yatılı misafir kabul etmem eşimin gideceği gün kardeşi gelmiş valla anneme yolladım :)) 
(28 puan) tarafından
Anlmiyolar eşimde bennkotu olmam diyor
0 oy
tarafından
Ben olsam derim izin iptal oldu gelmeyecek bende kendi anneme gidicem diye ahahhahaha
(28 puan) tarafından
Bizimki haytta yalan soylmez
0 oy
(8,012 puan) tarafından
Evde bırak git sende madem o seni insan yerine koymuyor sende koyma 
(28 puan) tarafından
Oğlu kabul eder mi
0 oy
(1,827 puan) tarafından
Sen bişey desen kötü olursun,eşin de senin gibi düşünüyorsa o söylesin uygun bı sekilde
0 oy
tarafından
Benimkiler de inan böyle ama anladım baştan mesafemi koydum. Yüz bulamıyorlar öyle çok yoksa dinimizde ayrilmazlar. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 249 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Cyln76 (620 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 483 göst.
8 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Berivankarakus (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 883 göst.
0 oy
10 cevap 609 göst.
1 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Alyaalya (229 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,248 soru

23,827,850 cevap

318,697 kullanıcı

...