Kizlar annemin komşusunun kizi benimle yasit benim gibi 18 yasinda evlendi aramiz ne cok iyi ne cok kotu orta halliyiz. Biraz once benim burda olduğumu duyunca cikmis oturuyoz iste bunun kizi aglamaya basladi daha 2.5 aylik dedim bi emzir istersen yukarda ki odaya geçte yok ben emzirmiyom dedi niye sutun mu yok dedim yok varda emmiyo dedi bende dedim ki gel ben sana bi kac taktik ogretiyim belki ise yarar ikimizde bebelerimizi aldik yukari odaya ciktik (ben daha once emzirme danismanina gitmistim aklimda olan bi kac bise vardi ) aldi bebesini kucagina gosterdim ne yapmasi gerektiğini bebe cokur cokur emiyo masallah sutu de fiskiriyo kizin dedim e hani emiyo ya bebeğin niye emzirmiyon ki dedim ya dedi ben calisicam da sutten kesmeye calsiyorum mama kullaniyoruz dedi cekti kizini gogsunden yavrum oda nasil viyakliyo meme ariyo benim beynimden assa kaynar sular dokuldu dedim sacmalama calismak icin cocuğunu memeden mi kesecen bare sağ sutunu de öyle git işine dedim yok ya anne sutu almasa da olur dedi baksana senin ki mamayla buyuyo gerci celimsiz senin ki dedi. Bi kere daha beynimden vuruldum dedim ki benim sütüm kesildi stresten polistik over var hormonsal bise ben buna ragmen 1 ay boyunca emzirme danismanina gittim geldim ayrica benim oglum daha 8 aylik 11kilo 470 gram dedim ne biliyim celimsiz duruyo dedi allah sana akil fikir versin zeynep diyip ciktim odadan.
Allah askina kizlar ben mi cok abartmisim yoksa normal bise mi yapmisim ? Daha 2.5 aylik yavruya nasil o eziyeti yapiyo anlamiyorum kizin sutu var bebesi emiyo ama o emzirmiyo gercekten anne olmamasi lazimmis bunun bende 18 yasinda anne oldum ama yemin ederim bu cahilliği yapmadim emzirme danismanina kadar gittim