Uzun zamandır kimseyi ağırlamadım ama kahvaltı konusunda başarılıyımdır söylemesi ayıp uzmanlık alanım. Bir kere güzel bir peynir tabağı hazırlarım bütük sunum tahtasına 5 çeşit peynir yeterli gelir.
Kızartma, börek, açma, muhlama, menemen, biberli yumurta bunlar seçenekler.
Ağırlamıyoz peynir olmuş 50 lira yumurta tanesi 2 tl ne misafiri kız yiyip gelsinler
Şaka şaka kız ben normal kahvaltılık koyuyorum ortaya bambuma peynir sunumu yapıyorum 4-5 çeşit peynir kalanı serpme yapıyorum mesela zeytin bal tereyag helva salam salçalı sosis omlet yada yumurta kapama yeşillikte koyarım patates kızartması haöue kızartması olabilir öyle işte
Börek ya da poğaça, pankek, tuzlu kurabiye olabilir, tuzlu muffin de hoş görünüyor. Şehriyeli patates kroket yap kesin canım çok basit ve güzel bi şey. Portakal dilimle güzel görünüyor. Ben kek yapıyorum bi de, yenmezse sonrasında kahve yanına koyarsın, sofrada güzel duruyor. Kızartma yerine fırında ince dilimlenmiş baharatlı patates yapabilirsin, hem farkli görünür hem de o telaşede yağla uğraşmak zor olur bence, kokar bi de. Melemen ya da haşlanmış yumurta salatası olabilir. Kahvaltılık tarif baya çok
411,509 soru
12,387,831 cevap
43,614 kullanıcı