0 oy
332 göst.
Diğer kategorisinde (347 puan) tarafından
yukarda

15 Cevaplar

+1 oy
(11,095 puan) tarafından
Belli saatlerde sebepsiz ağlarlar gaz sancısı derler ama çoğunlukla sebebi belli değildir
(347 puan) tarafından
anladmmm
-Reklam-
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Oyle aglarlar canim 
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Tek farkı gazı 
0 oy
tarafından
Pırtlatamayannnn ve ağlama krızıne giren bebek demek, ömrümden 5 ayda 5 yılı götürdü 
(2,323 puan) tarafından
Gebegiz bende öyleydim inan gece sabaha kadar ağlardım artık hayatım hep böyle geçecek diye alt üst olmuştu psikolojim çok çok zordu ağlamaktan göbek fıtığı çıkıp büyüdü doktor ağlatmamaya dikkat et diyordu sabaha kadar evin içinde geziyordum kucağımla bebekle hayalete dönmüştüm uykusuzluktan gözlerim kurumuştu 1 buçuk ay suni gözyaşı kullandım artık herşeyi 2li görüyordum. Gerçekten çok çok zordu o yüzden asla çocuk düşünmüyorum artık Allah affetsin gerçekten çok yıprandım. Allaha hamdolsun geçti o günler çok şükür :(
tarafından
Burda daha oncede anlatmıştım bır gece saat 3 esım ıste ve cocuk akşam 7den berı susmuyor esımı arayıp kendımı camdan atıcam gelmezsenbdedım ve yemın ederım atıcaktım tek düşündüğüm ölürsem de su ağlama sesını duymayayımdı ama ben 2. Cocuk çok ıstıyorum çünkü ben tek çocuktum bır deeee ılk çocukları zor olanları 2. Kesınlıkle melek gıbı olurmus kardessız bırakma :) bak gectı gıttı çok şükür
(2,323 puan) tarafından
Kuzum benim 1 kızım var 2 ay sonra 11 yaşına girecek o bebekken çok usluydu küçük kızım 2 yaşında o ise çok sıkıntılıydı ve hala sorunları var kızımın yumurtalıklarında kist var ve hormonları bozulmuş dün doktor endokrin için devlet hastanesi randevusu bekleme hemen özele götür dedi eşimin aylık almasını bekliyorum iğne tedavisi olması lazım kızımda kıllanma var normalde 60 ila 200 arası olması gereken hormonları 704'lerde hala sıkıntılar yaşıyoruz. Dediğim gibi inan çok yıprandım 29 yaşındayım saçımda hiç beyaz yoktu bu sene bi sürü beyaz olmuş saçımı boyamayı düşünüyorum.
tarafından
Canım o zaman sen uslu bebek hakkını büyük kızında kullanmışsın :) Rabbım sıfa versın kıyamam çok zorlamış senı
(2,323 puan) tarafından
Amin inşaAllah canım Allah razı olsun. Aynen valla büyük kızım maşaAllah o kadar usluydu ki inan evde bebek yok derdin ama küçüğüm de bir o kadar zordu. Rabbim isteyenlere versin inşaAllah ☺️
0 oy
(1,924 puan) tarafından
Gazlı olurlar ama gazlı olmasının altında bi sebep olur genelde. İnek sütü alerjisi gibi...
(8,272 puan) tarafından
İlla alerji olmasına gerek yok canım.
(1,924 puan) tarafından
Canım beim oğlumda kolik. 10 aylık oldu hala kolik diyorum çünkü hala gazını çıkartamıyo. Çok çok araştırma yaptım doktor doktor gezdik hep böyle diyolar alerji sadece bir örnek başka bin bir türli şeyler var. Benm oğlumda alerjikti ayrıca. Hormonlu şeylerede tepki veryodu tavuk yumurta gibi..
(1,213 puan) tarafından
Evet bizimde çoklu gıda alerjimiz varmış yediklerime dikkat etmeye başladı başlayalı kolik krizlerimiz ve kusmamiz geçti.  ( konak ve vücut döküntülerimiz vardı bizim alerjimiz erken bulununca kolige de çare oldu)
(1,924 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım. Dikkat ettiğin sürece bebeğinde iyi olucak seninde kafan rahat olucak. Ama diyet yapyosan mutlaka kendine vitamin takviyesi al. Ben diyet yapa yapa vitaminsiz kaldım saçlarım döküldü çok az saçım kaldı geride çıkarmı bilmiyorum. Hatta kalsiyum eksikliğinden kamiklerimde incelmiş
(1,213 puan) tarafından
Aynen bende vitamin takviyesi düşünüyorum çok halsiz kalıyorum elden ayaktan düşmemek için takviye şart gibi ;)
0 oy
(476 puan) tarafından

Kolik demek kızım demek gazı olduğu zaman deli gibi morarana.kadar ağlar hiçbir masaj ilaç kâr etmez kucağıma alıp bütün evi tavaf ederiz gazı olmasa bile gece olduğu zaman sırf ağlamak için ağlıyor 2 buçuk ayda 10 yil yaşlandım :D

(347 puan) tarafından
Rabbim yardımcımız olsun
0 oy
(4,685 puan) tarafından
Çok gazlı olurlar çok ağlarlar
0 oy
(2,323 puan) tarafından

Ayy kolik denince tekrar ağlayasım geliyor kızım kolikti her akşam 11 de başlar sabah 6ya kadar kesintisiz ağlardı komşum gece mesaj atardı gelip yardımcı olayım mı diye ve haftada en az 3 gece acilde lavman yaparlardı kabus gibi 6.7 ay geçirdik psikolojim alt üst olmuştu sürekli ağlıyordum çok çok zordu gazdan dolayı diyorlar ama bilmiyorum gaz damlası probiyotik fln kullanıyorduk yinede aynıydı Allah kolik bebek annelerine yardım etsin inşaAllah :(

0 oy
tarafından
Belli saatlerde saatlerce gaz sancısı dan ağlarlar susturamazsin. Oğlum kolikti akşam 6da başlar gece 11 e kadar saniye susmadan ağlardı. İstediğini yap susmazdi 
0 oy
tarafından
Hergun ayni saatte aglar oglumda kolikti
0 oy
(1,794 puan) tarafından
İnşallah yaşamazsın 6 ay çektim sabah 6 da başlayıp gece 10 a kadar ağlardı bazen 12 ye kadar
0 oy
tarafından
Misal benim oğlum akşam sekiz de bı başlardı dokuza kadar ağlardı evde gezdirme mi dersin dışarı çıkarmami dersin hepsini yaptık sonra YouTube den kolik bebek müzikleri açıp dinlettim bı tanesi daha iyi geldi hep böyle yaptıkça onu dinlletim sonra kendiliğinden geçti 
0 oy
tarafından
Bağırsağı düzene girene kadar gaz sancısı çektiği için ağlar o dönem gitsin bı daha gelmesin aylarca birlikte ağladık
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Gaz gaz gaz ve bu onda sancı yapar kakasını rahat yapamaz oğlum kolikti neler çektim
0 oy
(2,001 puan) tarafından
Çeker de çektirir de öyle diyim  :( ne gazi bitti ne ağlaması sabahlara kadar onunla beraber bende ağlıyordum  uykusuzdum sabahlara kadar gazlı bebek diyeyim veya belirli saatlerde aşırı ağlayan.ilk bebeğim kolikti ben tüm bebekler böyle zor sanardim 2. Bebeğim oldu aman allahım ben neler çekmişim bebek böyle biseymis dedim rabbim kimseye kolik bebek verme :)))  

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 207 göst.
0 oy
3 cevap 109 göst.
9 Eylül 2023 Aile kategorisinde Esylmz24. (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 155 göst.
6 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,984 soru

12,102,584 cevap

36,420 kullanıcı