0 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde (454 puan) tarafından
6 ay 13 günlük bebeğim var ve yemeyi çok seviyor iştahı açık emziriyorum öğünleri ve ek gıdaları nasıl olması lazım ek gıdaya 1 ay oldu başlayalı neler vermem lazım kızıma 

4 Cevaplar

0 oy
(395 puan) tarafından
Yoğurt yayla çorbası sebze çorbası tavuklu şehriye çorbası ben bunlarla başlamıştım haşlanmış sebzeler 
(454 puan) tarafından
Kaç öğün veriyoznz peki
(395 puan) tarafından
Öğün yapmadım ben ben yerken yedirdim ama öğün olarak bakarsan meyvesinden yoğurduna 5 öğün yap ara öğünler ana öğün 3 ara öğün 2
(454 puan) tarafından
Tam canm saol
-Reklam-
0 oy
(255 puan) tarafından
Benim kızımda yeni 7naylık oldu. Ben kahvaltı da çökelek Yumurta sarısı falan vermeye çalışıyorum öğleleri çorba akşamları da meyveli yoğurt veriyorum kendim yapıyorum meyve püresini de yoğurdu da doktorum bana verdiği liste böyleydi 
(454 puan) tarafından
Yumurta ve yoğurdu yerken oguruyor neden yapiyo acaba alışır mi sonradan vermeyedevam edeyimmi yumurta ve yoğurdu yoksa vermeyim mi
(255 puan) tarafından
Benim kızım herşeye herşeye öğürüyordu çok zorlamadım yavaş yavaş verdim canım zamanla alışıyor şimdi öğürmüyor mesela en çokta tatsız şeylere öğürüyordu çok üsteleyip çocuğu tiksindirmek istemedim biraz sevdiği şeylerden verip yemeye alıştırdım sonra o öğürdüğü şeyleri tekrar verdim yedi
(454 puan) tarafından
TM cnm teskrler
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Bizde başladık 5 aylık suanda Yogurt sebze meyve püreleri (karnibahar, brokoli,havuç,patates,muz,armut,elma gibi haslayıp püre haline getiriyorum sebzelerin icine irmik, pirinç,tel sehriyede atabilirsin tok tutar. Keçi sütüyle yogurt muhallebide yapabilirsin biz 1 öğünle başladık siz 2 öğün verin zamanla arttırırsınız
(454 puan) tarafından
TM canım teşekkür ediyorum
(2,536 puan) tarafından
Sebzeleri nasıl veriyorsun canım haşladıktan sonra naisl yapılıyor
(1,334 puan) tarafından
Haşladıkdan sonra catalla ezebilirsin yada blandırdan gecir ver sade icine baska birsey atmana gerek yok püre kıvamını aliyor zaten
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Üç gün kuralı ile sağlıklı şeylerden bebeğinin yemesine göre düzen kurabilirsin 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 116 göst.
1 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Egeli 09 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 138 göst.
0 oy
2 cevap 184 göst.
15 Mart 2023 Diğer kategorisinde 1234ts (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 250 göst.
12 Mart 2022 Diğer kategorisinde Elanur__ (463 puan) tarafından soruldu